Creare magazin online

Trucuri de supravietuire care v-ar putea salva viata

Toata lumea are o abilitate pe care au dobandit-o si au stapanit-o de-a lungul anilor, dar multe astfel de lucruri sunt in mare parte utile pentru cariera noastra sau pentru educatia generala. In acest post am adunat abilitatile absolut necesare pentru toata lumea. Ele pot parea inutile la prima vedere, dar fiecare dintre ele ar putea sa va salveze viata intr-o zi.

  1. Protejati-va in timpul unui cutremur

Expertii spun ca, in timpul unui cutremur, trebuie sa coborati pe podea, sa ajungeti sub masa, sa acoperiti gatul si capul cu o mana si sa va tinetiti cu cealalta mana. Intregul corp trebuie sa fie sub masa. Nu incercati sa iesiti din cladire – exteriorul unei cladiri este unul dintre cele mai periculoase locuri. Daca nu aveti masa, incercati sa va lasati cat mai jos posibil. Protejati-va capul si gatul cu mainile.

  1. Protejati-va in avion in caz de urgenta

Liniile directoare privind siguranta intr-un un avion pot spune altfel, dar ati face bine sa va amintiti ca pozitia prezentata in cele mai multe brosuri, cu capul plecat si cu bratele in jurul genunchilor, este mai putin sigura decat daca va aplecati inainte, picioarele ferm pe podea si puneti mainile si antebratele pe spatele scaunului in fata dvs., apasand fruntea in maini. Aceasta pozitie va va proteja gatul, spatele si incheieturile de la rupere in caz de accident.

  1. Cum sa scapati de un caine

Daca va aflati in postura de a va intalni cu un caine furios, exista mai multe modalitati de a va proteja:
In cazul in care cainele nu este mare, puteti incerca sa-l speriati facandu-va ca ridicati o piatra de la sol. Un caine mic si las va fugi.

Daca nu functioneaza, ar trebui sa fiti pregatiti pentru un atac. O modalitate mai eficienta este sa lasati cainele sa va muste: incet si fara a va intoarce cu spatele la animal, scoateti haina sau jacheta si infasurati-va bratul in ea. Lasati cainele sa-si stranga falcile in jurul bratului, apoi impingeti articolul de imbracaminte in gura si fugiti, mai multe articole interesante poti gasi pe siteul nostru 7zile.ro intra si tu si citeste si alte lucruri interesante care te pot ajuta in viata de zi cu zi.

Comments are closed