Creare magazin online

Trucuri pentru a crea mai mult spatiu in dulapul de haine

Daca sunteti descurajati de un dulap mic, exista o multime de modalitati de a face spatiul dvs. mai rationalizat si mai organizat – si chiar sa-l faceti sa para mai mare. Cu produsele de organizare potrivite, cateva trucuri de decorare, saci vidati parfumati si putina rabdare, s-ar putea sa descoperiti ca dulapul mic este de fapt chiar potrivit. (Bonus major: aceste idei nu vor costa o avere.)

Sfaturi generale

  • Utilizati tot spatiul disponibil, dar pastrati-l organizat.
  • Tineti hainele in afara sezonului (iarna / vara) in saci vidati parfumati.
  • Nu uitati spatele unor rafturi adanci si locuri inalte.

Trucuri pentru a crea mai mult spatiu in dulapul de haine

Daca schimbarea imbracamintei de sezon va provoaca o durere de cap datorita spatiului putin disponibil, exista un mic truc: puneti hainele in saci vidat parfumati. De fapt, acestia functioneaza bine cu haine voluminoase, cum ar fi jachete, dar si cu paturi si pilote care sunt destul de greoaie si ocupa intotdeauna atat de mult spatiu. Punerea imbracamintei in saci vidat parfumati este usoara, nu aveti nevoie de echipament special: trebuie doar sa cumparati sacii special echipati cu o duza si un aspirator.

Exista o multime de spatiu deasupra raftului in majoritatea dulapurilor. Chiar daca este putin greu de atins, este un loc minunat pentru a stoca obiecte rareori folosite. Utilizati acest spatiu pierdut adaugand un al doilea raft deasupra celui existent. Cumparati suficient material de rafturi pentru dulapuri pentru a se potrivi cu lungimea raftului existent, plus suficient pentru doua suporturi de capat si suporturi de mijloc peste fiecare suport. Rafturile de 12 cm sunt disponibile in diferite lungimi si finisaje la centrele de acasa si de cherestea.

Urmati regula de un an pentru a elimina imbracamintea pe care nu o mai purtati sau care nu va mai vine. Daca nu ati folosit-o sau nu ati-o purtat-o intr-un an, este sigur ca nu o veti folosi din nou.

Comments are closed