Creare magazin online

Trusa mea de fotograf nunta

Hello dragi colegi si entuziasti, de multa vreme vazandu-mi fotografiile din online multi ma intreaba ce trusa sau aparatura folosesc in fotografia de evenimente. Insa in opinia mea cred ca asta ar trebui sa fie ultima ta grija daca vrei sa te apuci de fotografiat nunti sau botezuri. In ptimul rand trebuie sa ne concentram pe a acumula suficiente skilluri si experienta in fotografie in general pentru a putea face fata unui eveniment. Sa nu uitam ca un eveniment are o desfasurare destul de rapida iar momentele nu sunt deloc repetitive, iar fara o experienta si skilluri potrivite poti rata acele momente care conteaza pentru clientii tai.

Numele meu este Alex Pasarelu si sunt fotograf nunta profesionist. Desfasor aceasta activitate de mai bine de 5 ani si pot spune cu mana pe inima ca imi iubesc meseria. Mergand tinta la subiectul despre care scriu astazi am sa va descriu putin trusa pe care o folosesc in activitatea mea fotografica.

Trusa mea pentru fotografie consta in doua corpuri de aparat Canon 6D pentru care am cate un grip de baterie si multe baterii suplimentare,a sta in cazul in care trag wildelife sau sport si am nevoie de autonomie crescuta. Ca si obiective am un 16-35mm 2.8 II, 35mm f2 IS, 85mm 1.8 si un 70-200mm 2.8 IS II. Din cand in cand inchiriez sau imprumut un canon macro 100mm 2.8 pentru acele fotografii de detaliu pentru inele si verighete sau fotografia de produs. Pentru ca nu sunt un fan atat de mare al fotografiei macro, nu consider necesara investitia in acest obiectiv.

Pe partea de lumina folosesc tot ce se poate, lumina naturala, lampi led de lumina continua, flash speedlight si flash de studio. In prezent folosesc foarte des combinatia Yongnuo YN360 cu Dedolight Ledzilla pentru fotografia de portret si detalii si un kit de flashuri speed light Godox V860II datorita autonomiei mari a acumulatorilor dedicati si al timpului de reciclare foarte rapid. Le folosesc alaturi de un rounddish sau o umbrela softbox pentru portret si alte proiecte. Pentru proiectele de fotografia de produs sau studio folosesc mai multe flash-uri Gopdox AD600 de care sunt deosebit de mandru. In rest mai folosesc diverse accesorii precum blende de difuzie pentru a controla toate sursele de lumina in avantajul meu.

Cam atat despre trusa mea, fiti creativi si totul va fi bine!

Comments are closed