Creare magazin online

ULTIMA ORA: Fotomoodel faimos aflat in top 10 incasari din domeniul Beauty, foloseste un truc de 9$ pentru tenul sau!

Pare incredibil, insa unul dintre cele mai controversate fotomodele la nivel global, binecunoscut in urma canalului de YouTube de pe urma caruia incaseaza peste 18 milioane de dolari anual, a facut o declaratie socanta in presa online, zilele acestea.

Influencer-ul in beauty, Jeffree Star, creatorul si detinatorul companiei uriase Jeffree Star Cosmetics, a postat pe canalul sau faptul ca: pentru a-si infrumuseta tenul, de cele mai multe ori nu apela decat la un machiaj cu o baza de makeup care nu ar costa mai mult de 9 dolari in niciun magazin din Statele Unite si probabil din intreaga lume.

Ce folosea Jeffree Star pentru a se bucura de un ten stralucitor, lipsit de orice defect?

La fel ca intreaga sa postura si cariera, total controversate ii sunt si obiceiurile si modalitatile de a se ingriji. Fostul cantaret, actual fotomodel si consilier beauty pentru foarte multe vedete, foloseste o serie de machiaje profesionale, insa in unele tutoriale cunoscute pe YouTube acesta compara cele mai scumpe machiaje cu produse din gama economic, nemaiintalnite in ritualurile de infrumusetare ale vedetelor.

Spre exemplu, in tutorialul cu pricina, in care acesta se adresa publicului larg, un clip postat in urma cu cateva zile, Jeffree Star a folosit pentru ten o baza de machiaj Makeup Revolution FAST BASE stick foundation, care l-a costat doar 9 DOLARI.

Acesta a atras o multime de reactii la clipul video. Multi utilizatori il cunosc pe make-up artist ca fiind unul dintre cei mai pretentiosi in domeniu, folosind doar machiaje profesionale. Iata insa ca Jeffree Star le-a oferit o surpriza pe cinste.

Machiaj de 1000 de dolari cu o baza de make-up de 9 dolari

Specialist in make-up si in solutii de tratamente pentru ten, Jeffree Star a demonstrat ca poate la fel de bine sa realizeze un make-up pe care ar putea cere oricand 1000 de dolari unei vedete, cu un produs pe care a platit doar 9 dolari, la farmacia din coltul blocului sau la un magazin online de machiaje.

Clipul a atras peste 9000 de comentarii si cateva milioane de vizualizari in doar cateva zile.  Unii dintre utlizatori ii felicitau abilitatile acestui controversat make-up artist, deoarece rezultatele au fost absolut fenomenale, chiar daca a folosit un produs foarte ieftin. Altii spuneau ca acest clip ar fi dovada clara ca Jeffree Star si-a ridicat un imperiu in lumea beauty folosindu-se de falsitate si de masti, mizand pe imagine mincinoasa si pe o stima de sine care nu il caracterizeaza de fapt.   

Acest clip a trezit reactii interesante si din partea presei. Insa Jeffree Star nu pare a fi deranjat in niciun fel de aceste reactii, el considerand ca orice tip de promovare ii ofera doar un nou boost de vizibilitate brandului Jeffree Star Cosmetics. Cunoscutul fotomodel si make-up artist se bucura deja de o notorietate uriasa in presa internationala, iar brandul sau, Jeffree Star Cosmetics, realizeaza vanzari de peste 100 de milioane de dolari anual.

Comments are closed