Creare magazin online

Un ballroom de poveste in Bucuresti

Sala de nunți a complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti vă așteaptă cu un decor de poveste și cu meniuri pentru fiecare oaspete prezent la fiecare eveniment. Evenimentele sunt unice prin natura lor, însă ceea ce le face atât de originale sunt emoţiile momentului, o emoție care este intensificată de prezența celor dragi și iubiți care stau lângă voi în cele mai importante momente din viața voastră.

Într-o nuntă de vis, organizată la una din cele 4 saloane ale complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti, destinele unite și portretele de familie care au fost dispersate de-a lungul anilor sunt reunificate. De aceea, pentru a vă bucura de prezența oricărei persoane care are un loc special în inimile voastre și pe care doriți să-i știți alături de voastră într-o zi atât de importantă, asigurați-vă că alegeți că sala de nuntă care să vă permită, în primul rând, un număr semnificativ de oaspeți şi o desfăşurare impecabilă a întreg evenimentului.

Saloane de nuntă, botez şi alte evenimente a complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti

Salon ballroom bucuresti

Complexul J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti, dispune de 4 saloane spaţioase, toate echipate cu sisteme de climatizare moderne, cu o tehnologie de înaltă calitate şi un décor impresionant, ales în funcţie de dorinţele fiecărui client şi adaptate conform evenimentului solicitat, în strânsă legătură cu recomandările specialistului nostru în organizare de evenimente.

Încă de la începutul activităţii noastre saloanele complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti s-au păstrat impecabile, alături de personalul mereu primitor şi ospitalier, întrucât întotdeauna am aspirat şi am oferit servicii de înaltă calitate astfel încât complexul Ballroom Bucureşti să fie întotdeauna, alegerea dumneavoastră perfectă pentru evenimente memorabile și invitaţi sofisticați.

Ballroom Bucureşti alegerea ideală

Mobilierul modern, din material de ultima generaţie, este evidențiat prin cromatica plăcută care înconjoară zidurile într-o nuanță rafinată, în funcţie de salonul pe care îl alegeţi şi în funcţie de evenimentul pe care doriţi sa îl organizaţi, prin urmare locurile se dovedesc a fi unele dintre cele mai frumoase saloane de evenimente din Bucureşti. Cu alte cuvinte reprezintă fără doar şi poate alegerea ideală pentru organizarea nunţilor, a botezurilor, a cununiilor, dar şi a aniversarilor, întrucât veţi avea parte de servicii de înaltă calitate, un decor simplu, elegant şi rafinat, prin simplitatea și originalitatea designului.

Saloanele complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti sunt întotdeauna accesorizate cu oglinzi şi candelabre care refac stilul vintage. În funcţie de salonul pe care îl alegeţi detaliile pe care le alegeţi întrunesc stilul care vă caracterizează în timp ce arcadele încorporate în arhitectura halei definesc accesoriile moderne care aduc un plus de originalitate.

Ştim bine, ca organizarea unor evenimente de tipul nunţilor, botezurilor, aniversarilor şi a altor evenimente corporate, importante necesita timp, energie şi de asemenea, implica costuri suplimentare. În astfel de momente complexul J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti vine în sprijinul dumneavoastră cu un întreg pachet de servicii aferente evenimentelor pe care le doriţi, servicii precum:

Servicii Ballroom Bucureşti

  • sonorizare eveniment
  • servicii foto şi video
  • aranjamente
  • decoraţiuni sala
  • aranjamente florale
  • buchete
  • lumânări cununie/botez
  • candy bar
  • ursitoare botez.

Fiecare se vor desfăşura în saloanele diferite ale complexului J’ADORE GRAND Ballroom Bucureşti întrucât dimensiunile saloanelor diferă în funcţie de tipul evenimentului.

Comments are closed