Creare magazin online

Un control la un cabinet de ginecologie este necesar oricand

Cand ar trebui sa aiba loc prima consultatie ginecologica?

Un medic ginecolog poate trata o fata sau o femeie de orice varsta. Este important de stiut ca specialistii in ginecologie recomanda ca prima consultatie ginecologica sa aiba loc de la 13 pana la 15 ani . Acest lucru ii va permite fetei sa creeze o relatie cu medicul, ceea ce ii oferi mai multa incredere fetei sau femeii in medicul respectiv. Ii va fi mult mai usor sa vorbeasca despre lucruri precum menstruatia, sexualitatea si asa mai departe.
ginecologie
De asemenea, bunastarea generala a femeii pe termen lung va creste, medicul oferindu-i sfaturi importante ce tin de sanatate si stilul de viata.

Cand este obligatoriu un consult la ginecologie?

Orice adolescenta care prezinta urmatoarele simptome trebuie sa se prezinte imediat la un o sectie de ginecologie a unei clinici specializate:

  • Sangerare sau secretie vaginala anormala;
  • Menstre abundente, prelungite sau foarte dureroase;
  • Sangerari intermenstruale;
  • Durere, mancarime sau umflaturi la nivelul vulvei sau vaginului;
  • Durere anormala sau severa localizata in abdomen, in pelvis (partea inferioara a abdomenului) sau in vagin;
  • Durere in timpul actului sexual;
  • Secretie de la nivelul mameloanelor (sfarcurilor).

Iata cum sa alegi un cabinet ginecologic in Bucuresti

Doar un medic specialist este cel in masura sa puna un diagnostic corespunzator si sa va ofere un plan de tratament potrivit.

Este foarte important sa alegeti un cabinet ginecologic din Bucuresti in functie de niste factorii bine determinati, si anume: trebuie sa stiti ca medicul la care alegeti sa mergeti este unul de incredere si ca are mai multi ani de experienta. Nu puteti merge la cineva in care nu aveti incredere ca va pune un diagnostic potrivit.

De asemenea, desi medicul ales are o importanta foarte mare, la fel si aparatura medicala folosita este de o importanta vitala. Astfel ca fiti atenti si la acest aspect cand va alegeti un anumit cabinet.

Comments are closed