Creare magazin online

Un nou trend-tablouri si decoratiuni cu licheni, lemn si piatra

In secolul vitezei toti ne dorim, din ce in ce mai des sa evadam din cotidian, sa facem lucruri simple, cum ar fi o plimbare cu bicicleta, o mancare care sa ne aminteasca de copilarie, etc..

In week end sunt invitat la un prieten care s-a mutat de curand intr-o casa noua si asa cum se obisnuieste trebuie sa ma duc cu un cadou de casa noua. Am inceput sa caut pe net un astfel de cadou, care vreau sa fie deosebit, simplu si sa nu coste sariul pe doua luni. In cautarile mele, mi-au atras atentia decoratiunile cu licheni stabilizati si alte materiale naturale, lemn, piatra, muschi de padure, etc.. Dintre aceste cadouri inedite, tablourile handmade cu elemente naturale m-au atras cel mai mult, astfel am descoperit Carla’s Little Garden, unde am gasit cateva lucrari frumoase si accesibile. Imi place ineditul lucrarilor, faptul ca sunt unicate si realizate din materilale biodegradabile sau naturale deoarece sunt un iubitor de natura. Pe langa aspectul spectaculos si culorile vii, am constatat, citind descrierea ca nu necesita ingrijire, udare sau tundere. Am ales un tablou cu licheni si muschi stabilizati, piatra si lemn, care era prezentat pe un sevalet micut si astfel am gasit cadoul ideal la un pret sub 100 lei. Sper ca acest cadou handmade sa faca senzatie la petrecere.

Un alt produs care mi-a atras atentia a fost un aranjament tot din materiale naturale, dar care continea si cateva plante suculente, realizat in ladita din lemn si care imita foarte bine un fairy garden, ideal pentru livingul meu. Am aflat ca aceste plante suculente sunt extrem de rezistente, se uda foarte rar si un o crestere lenta, astfel ca ma pot bucura mult timp de minigradina mea. Un alt lucru util este ca aceste decoratiuni handmade pot fi realizate la comanda, deoarece eu am o mica masuta pe care vreau sa-l asez, aranjamentul fiind facut intr-o ladita din lemn care sa aiba dimensiuni apropiate de ce-mi doresc eu.

O alta mare problema pe care eu o intampin este legata de cadourile pentru sarbatorile de paste an, cadourile de craciun, paste, 1 si 8 martie si altele cand preturile explodeaza si nu stii cum sa te descurci cu un buget limitat. La Carla’s Little Garden gasiti cadouri personalizate pentru fiecare dintre aceste sarbatori, la preturi normale, la fel ca in tot restul anului.

In concluzie, daca doriti sa faceti un cadou inedit prietenilor sau celor dragi voua nu ezitati sa aruncati un ochi si la Carla’s Little Garden.

 

Comments are closed