Creare magazin online

Unde gasesti cele mai bune soiuri de seminte trifoi, cum le comanzi si cat te costa sa le cumperi?

Pentru cei care locuim la casa, amenajarea curtii si a gradinii este o prioritate. Iata o idee care te va ajuta sa economisesti timp si bani, daca te regasesti in aceeasi situatie: planteaza trifoi in loc de gazon. Daca abia ai inceput sa te gandesti la amenajarea gradinii tale si esti interesat de motivele pentru care merita sa cumperi seminte trifoi si unde le gasesti la pret accesibil, poti afla din acest mini-ghid toate informatiile de care ai nevoie.

Motivele pentru care merita sa faci acest lucru sunt multiple: costurile de intretinere si timpul investit in procesul de ingrijire sunt semnificativ mai reduse, dar exista si alte beneficii, in plan estetic.

Trifoiul e mai putin pretentios decat alternativa gazonului

Este frumos sa locuiesti la casa, insa in aceeasi masura e important sa iti rezervi timpul necesar pentru a te ocupa de gospodarie. Amenajarea curtii interioare este un lucru din lista cu aspecte de care trebuie sa te ocupi cu prioritate. Trifoiul te va ajuta sa reduci timpii de intretinere a spatiului verde din jurul casei tale. Este extrem de usor de intretinut, adaptat la clima din Romania, spornic, viguros si cu o viteza redusa de crestere. Daca pana acum trebuia sa tunzi regulat gazonul pentru a nu se deteriora, prin plantarea semintelor de trifoi vei fi scutit de aceasta grija. Trifoiul pitic se tunde nu atat de frecvent, ci doar o data la o luna – 6 saptamani, iar regenerarea lui se face rapid. O alta veste buna este ca este foarte adaptabil.

Conteaza ce tip de seminte vei semana

Daca esti una dintre persoanele care deja au semanat trifoi in gradina, dar nu te bucuri de toate aspectele pozitive prezentate mai sus, te credem pe cuvant. Soiul de trifoi cultivat este extrem de important, pentru ca impacteaza in mod direct rezultatele pe care le poti obtine. Tocmai de aceea, iti recomandam sa te informezi inainte de a cumpara semintele si sa le alegi atent, la recomandarile specialistilor. Vei avea nevoie de un soi rezistent, care se adapteaza cu usurinta si se regenereaza rapid pe tot parcursul anului. Poti alege chiar doua soiuri diferite, trifoi rosu si trifoi alb, astfel incat sa poti crea cu usurinta o amenajare de efect, fara sa faci nimic special in acest sens. Rezistenta la daunatori este alt criteriu de bifat.

Unde gasesti cele mai bune soiuri de seminte trifoi, cum faci comanda si cat te costa?

Tot ce ai nevoie vei gasi la Pesticide-az.ro. Atat seminte trifoi rosu divin, cat si trifoi alb alavon, cele mai recomandate soiuri, pentru a le planta intr-o cultura mixa, in curtea casei tale. Sunt soiuri rezistente, care fac fata la frig si la seceta, care se adapteaza la toate tipurile de sol, au o buna rezistenta la agentii patogeni si se regenereaza rapid dupa cosire. Se recomanda plantarea lor pe timp de primavara.

La Pesticide-az.ro nu numai ca vei gasi aceste produse foarte bune, dar vei avea parte si de orice fel de indicatii speciale de care ai nevoie. Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu trebuie decat sa contactezi echipa magazinului online si vei primi toate explicatiile despre produse din partea personalului specializat, ingineri agronomi si horticoli. Este un magazin cu o lunga traditie pe piata, care se bucura de aprecierea cumparatorilor si care isi desfasoara activitatea din pasiune pentru domeniul agriculturii.

Date de contact:

Tel: 0726.214.441

E-mail: contact@pesticide-az.ro

Comments are closed