Creare magazin online

Unde poti da anunturi auto gratuite

Este momentul sa te desparti de masina ta cea veche, cu care ai strabatut tara in lung si in lat si sa iti cumperi o noua masina.Ca sa vinzi masina cea veche, anunturile auto gratuite sunt cele care te vor ajuta intotdeauna! Ele sunt imediat postate si sunt citite de catre mii de utilizatori ai internetului, ceea ce inseamna ca ai multe sanse sa gasesti repede un cumparator.

Cum faci un anunt atractiv

car

Ca sa iti cresti sansele de a gasi un cumparator, textul anuntului trebuie sa fie unul inspirat, atractiv. Trebuie sa contina toate informatiile importante referitoare la masina, pentru ca poti pierde clienti interesati de masina ta doar pentru ca ei nu gasesc toate informatiile necesare. Cu cat anuntul este mai complet si mai bine pus la punct, cu atat cresc sansele de a gasi un cumparator. Un truc la care poti apela cand postezi un anunt auto gratuit este sa pui in textul anuntului faptul ca pretul este negociabil. Oricine este interesat sa mai obtina o scadere din pretul initial.
Intra pe 4tuning.ro si poti da un anunt in cateva minute. Nu trebuie decat sa urmaresti pasii specificati pe site-ul auto, ceea ce inseamna ca este foarte usor sa iti poti vinde masina. Ca sa obtii pretul pe care il doresti, este important sa iti pui masina la punct inainte sa o scoti la vanzare. Un alt lucru important de care este nevoie sa tii cont este sa nu cumva sa minti in anunt, caci aceste lucruri pot fi descoperite de catre un potential proprietar. Si nu iti doresti acest lucru!

Pasii de urmat, ca sa adaugi anuntul

Ca sa pui un anunt pe 4tuning.ro intri in sectiunea adauga un anunt si acolo selectezi tipul de vehicul pe care il dai la vanzare. Alegi marca si modelul masinii, dupa care completezi cu multa atentie descrierea automobilului. Treci apoi la sectiunea dedicata motorizarii, dupa care trebuie sa treci datele referitoare la vehicul, dupa cum sunt specificate pe site. Treci apoi la urmatorele campuri de completat, care includ dotarile, pretul, dar si datele tale de contact. Poti urca si filmulete. Ultimul pas este sa accepti termenii si conditiile.

Comments are closed