Creare magazin online

Urmareste-ti filmul preferat de acasa

Scapa de stresul de la cinema si vizioneaza un film online acasa, pe pc-ul personal cu prietenii si familia.
In primul rand se economisesc foarte multi bani din achitarea biletelor, in al 2-lea rand elimini stresul acumulat la aglomeratia din cinema-uri iar in al 3-lea rand poti sta linistit, relaxat sau cum vrei tu in fotoliul/canapeaua de acasa urmarind filmul pe care il alegi tot tu. Pe www.movie.media-max.ro ai o gama larga de filme si de desne animate pe care le poti viziona online, traduse sau adaptate si subtrate in romana la o calitate foarte buna fara sa mai fii nevoit sa le descarci de pe site-uri de piraterie. Gata cu pluginurile, gata cu playerele de proasta calitate, gata cu subtitrarile greu de gasit, tot ce ai nevoie e un calculator/laptop conectat la internet si poti viziona cant vrei un film online.

In plus, daca cauti un film si acesta nu e pe site atunci poti face o cerere in sectiunea din meniul paginii si in cel mult 10 ore vei avea filmul publicat pe site.

Site-ul are si o categorie de desene animate facuta special pentru copilul, fratele, nepotul, verisorul tau sau chiar pentru tine. Aminteste-ti de desenele copilariei!

One Response to “Urmareste-ti filmul preferat de acasa”

  1. Alin spune:

    Salut Cosmin.
    Nu mai mânca litere.
    Pa.

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.