Creare magazin online

Vezi ce beneficii ai la o parcare otopeni

Dacă te gândești să îți parchezi mașina la aeroport, în loc să-ți dai drumul la taxiuri sau să fii nevoit să te bazezi pe prieteni sau familie, de unde știi că parcarea este în siguranță? Cu toții am văzut la TV povești de groază despre călătorii care se întorceau din călătoriile lor și descoperim că vehiculele lor au fost avariate sau că există sute de kilometri în plus pe ceasuri. Ce garanție există că nu veți cădea pradă elementului cowboy când vă lăsați mașina la aeroport? Răspunsul la întrebarea spinoasă a securității parcărilor aparține schemei de atribuire Park Mark, un reper recunoscut la nivel național pentru un mediu de parcare securizat atât pentru vehicule, cât și pentru șoferi.

Ce este Park Mark?
În zilele noastre, 20% din toate infracțiunile sunt legate de vehicule. Schema Park Mark este o inițiativă comună între poliție și operatorii de parcări auto, ceea ce înseamnă că membrii publicului pot lua o decizie în cunoștință de cauză unde să parcheze în siguranță.

Sigur parcare otopeni se afla la 2 minute de aeroportul otopeni.

Acesta este acordat parcărilor care au fost evaluate pe larg și verificate de polițiști de către polițiști care analizează factori precum standardul de gestionare, adecvarea iluminatului, curățenia mediului și eficiența supravegherii (atât patrulele electronice, cât și cele de securitate). ).

Schema de parcare mai sigură încearcă să sensibilizeze schema Park Mark, astfel încât tot mai multe parcări să-și îmbunătățească standardele. Prin urmare, li s-ar putea acorda apoi premiul Park Mark, ceea ce la rândul său ar face publicul să se simtă mai în siguranță folosind parcarea.

În prezent, se estimează că din 20, 000 de parcări, un uimitor 5 000 au primit premiul Mark Mark!

Dacă toate acestea sună bine, următoarea întrebare este cum să găsiți una dintre aceste parcări standard de aur. Dacă vă întrebați cât de ușor este să aflați dacă o parcare are acreditarea, veți fi încântat să știți că atunci când utilizați site-ul Web Airport Parking Shop. Pagina cu rezultate va indica ce parcări au marcajul parcului.

Parcările sunt reevaluate în fiecare an de către un evaluator acreditat, astfel încât încrederea nu este o opțiune pentru operatorii care doresc să păstreze premiul prestigios.

Beneficiaza de reducere la parcare aeroport otopeni in valoare de 30%

Beneficiile inițiativei Park Mark
Schema Park Mark beneficiază atât utilizatorii, cât și operatorii. Utilizatorii au liniște sufletească, știind că își pot lăsa mașina într-un mediu bine gestionat, sigur și curat, unde este puțin probabil să fie vandalizate sau furate. Parcările parcului Park Mark sunt bine iluminate, iar clientul nu are de ce să se teamă la nivel de securitate personală, chiar dacă se întoarce la mașina lor în micile ore ale dimineții. Operatorii de parcări beneficiază de o personalizare crescută și repetată.

Un aeroport care a câștigat beneficiile sistemului este Londra Southend. Aeroportul Essex și-a păstrat marca de parc în această vară pentru fiecare dintre parcările sale: parcările 1, 2 și 3 ale stațiunilor Long Stay, parcarea hotelului și parcarea personalului. Pasagerii care utilizează aeroportul au la dispoziție 1500 de spații și, pe lângă criteriile obișnuite cerute tuturor facilităților Park Mark, London Southend are și ANPR (recunoașterea automată a numărului de plăci), iar toate intrările și ieșirile sunt controlate de bariere.

Dacă intenționați să vă lăsați mașina la aeroport și doriți o liniște sufletească deplină în călătoria dvs., asigurați-vă că aveți grijă de marcajul Park atunci când vă rezervați spațiul.

Comments are closed