Creare magazin online

Vrei sa afli mai multe despre saci de vidat?

 

 

Cauti si tu mai multe detalii despre saci de vidat? Ai auzit de curand de ei si te intrebi daca ti-ar fi si tie de ajutor? Nu ai inteles exact cum se face „tragerea in vid” sau daca ai nevoie de un aspirator normal?

Iata toate raspunsurile de care ai nevoie:

Intr-adevar sacii de vidat au castigat enorm in popularitate in ultimii ani. Iti vor fi si tie utili daca:

– vrei o solutie eficienta de a castiga mai mult spatiu in dulap, pastrand hainele pe care le ai

– vrei sa faci mai mult loc in bagaje atunci cand pleci cu avionul

– vrei sa-ti compactezi si sa-ti organizezi mai bine hainele cand te muti

– te-ai saturat ca umezeala, moliile, mucegaiul si mizeria sa-ti deterioreze hainele din extra-sezon pe care le depozitezi in pod, pe terasa ori chiar sub pat, inghesuite bine.

– esti student, locuiesti la camin si cauti sa-ti compactezi cat mai mult hainele

– locuiesti intr-o garsoniera sau apartament mai mic si vrei o solutie rapida de „micsorare” a volumului de haine.

– vrei sa depozitezi o parte din lucrurile pe care nu le mai porti sau pana atunci cand vine sezonul lor de purtat

Pentru toate aceste cazuri, sacii de vidat sunt extrem de eficienti.

Tragerea in vid sau mai corect spus, vidarea este operatiunea prin care tu vei elimina aerul din sacii de plastic, inainte de a-i sigila.

Cum faci asta?

Cu ajutorul unui aspirator,poti folosi orice aspirator, atata timp cat are un furtun rotund, nu ai nevoie de un aspirator sau pompa speciala de vidat.Deci aspiratorul de mana nu te ajuta. Ai nevoie de un aspirator cu sac sau fara sac, tip canistra sau vertical – doar sa fie dotat cu un furtun pe care sa-l poti conecta la orificiul de pe sacii de vidat.

Procedeul este super simplu: pui hainele in sac, inchizi fermoarul lateral, conectezi aspiratorul la supapa, pornesti aspiratorul si tragi aerul, inchizi supapa cand aerul a fost eliminat asa cum ti-ai dorit (total sau partial).

Aceeasi supapa te ajuta sa introduci din nou aer in sac ca sa scoti hainele. Desigur o alta metoda mai simpla ar fi sa deschizi pur si simplu fermoarul de pe margine.

Prin urmare, ca sa testezi aceasta metoda de compactare a hainelor nu trebuie sa-ti cumperi sau sa faci rost de un aspirator special. Cel pe care il folosesti deja va face treaba foarte bine.

Sacii de vidat vin la pachet cu numeroase alte avantaje pentru tine. In afara de faptul ca sunt foarte usor de utilizat, sunt ieftini, rezistenti (atata timp cat esti atent sa nu-i intepi), sunt versatili si ii poti folosi de mai multe ori.

Saci de vidat haine sunt pe diverse dimensiuni si anume saci de vidat haine 60 x 80 cm, saci vidat haine parfumati 50 x 60 cm sau saci pentru vidat haine 68 x 98 cm.Preturile lor sunt incepand de la 6 lei , tva inclus / bucata. Deasemenea aceste produse sunt si parfumate cu arome de levantica,iasomie sau trandafir, puteti alege ce miros sa contina sacul in care veti depozita haine o perioda mai lunga de timp.

Comments are closed