Creare magazin online

Vrei sa cumperi o masina second hand? Ce sa faci pentru a nu fi pacalit

Revizia masinilor second hand este, fara indoiala, o axa esentiala pentru acei utilizatori care doresc sa achizitioneze un vehicul care a avut unul sau mai multi proprietari. Atunci cand cumparam o masina uzata, nu stim daca proprietarii anteriori i-au dat o utilizare corecta si nici nu stim daca au efectuat intretinerea corespunzatoare.

Din aceste motive, printre altele, revizia autoturismelor second hand este o chestiune centrala, astfel incat tranzactia unui vehicul care are deja kilometri la bord, sa fie de succes. Va oferim cateva sfaturi pentru a nu fi inselat atunci cand achizitionati o noua masina.

Revizia autoturismelor second hand: Ce trebuie luat in considerare?

Atunci cand vedeti vehiculul de care suntem interesati, este recomandabil sa o faceti impreuna cu un mecanic de incredere. Nimeni mai in masura ca el sa avertizeze daca ceva nu se potriveste cu ceea ce spune proprietarul. De exemplu, numarul de kilometri. De multe ori, kilometrajul indica cifrele care nu se potrivesc cu cele reale. Pentru a evita sa cadeti intr-o capcana, profesionisti in domeniu  vor fi capabili sa determine kilometrii actuali printr-o scanare a motorului cu un computer specific.

De asemenea, trebuie sa verificam nivelul fluidelor motorului si functionarea acestuia. In primul aspect, este esential sa se identifice nivelurile scazute de lubrifiant sau lichid de racire, deoarece acest lucru ne poate arata daca masina nu a fost pastrata in mod adecvat. Daca lichidul de racire are o culoare foarte verzui sau rosiatic, este potrivit. In caz contrar lichidul va avea un aspect oxidat.

Test Drive: Este esential sa se efectueze un test drive, in principal, pentru a verifica daca masina nu doar arata bine, dar, de asemenea, functioneaza in mod corespunzator pentru a verifica daca se potriveste nevoilor noastre si sa vedem cat de confortabil ne simtim in ea.

Dupa cum puteti vedea, exista cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare. Din acest motiv, ultima noastra sugestie este sa faceti o lista cu aspectele indicate mai sus si sa o aveti la indemana in cazul in care ceva este uitat.

Comments are closed