Creare magazin online

Vrei sa iesi in evidenta in anul 2018?

Puternic, rafinat şi modern , liniile fluide și postura robustă reprezintă caracteristicile cheie ale noului model de la Opel. Opel Crossland X este rafinat, modern și se adaptează la orice mediu, cu design dinamic atât la interior, cât și la exterior , spațiu versatil ca să te poți relaxa .

Cu spaţiu interior generos dar in acelasi timp un autovehicul uşor de parcat , Opel Crossland se poate adapta aproape oricărui stil de viaţă. Designul  de SUV , elegant , cu dimensiuni compacte , rafinat si dinamic exceleaza prin eleganta practica si sportiva.Datorita pozitiei de sedere inalta ( tipica SUV ) beneficiezi de vedere panoramica perfecta dar mai ales te bucuri de confort. Garda la sol inalta il face confortabil pe drumurile pline de gropi din Romania .

Alte dotari interesante pe Crossland X sunt volanul incalzit, scaunele fata incalzite, asistentul de avertizare a depasirii benzii de rulare, asistentul de plecare din panta si camera spate cu senzori de parcare.

 Opel Crossland X  cel mai mic SUV al companiei , concureaza cu deja consacratele  Captur de la Renault Kona de la Hyundai, Arona de la SEAT sau Stonic de la Kia.
Daca te-am facut curios , inchiriaza acest model de la Francrocar macar pentru un weekend si vei vedea  ca toata vara vei dori sa pleci la drum prin Romania alaturi de noul Opel Crossland X .

Comments are closed