Creare magazin online

Vrei sa iti cumperi o masa de biliard? Iata la ce sa fii atent

Daca ti-ai dorit toata viata sa ai propria masa de biliard si acum ai ocazia sa iti indeplinesti visul, iata ce lucruri trebuie sa ai in vedere pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere. Caci, fie vorba intre noi, achizitionarea unui astfel de obiect reprezinta o investitie serioasa si trebuie, deci, luata la fel de in serios.

Iata, asadar, fara alte comentarii, care sunt criteriile cele mai impoartante dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand iti cumperi masa biliard.

1. Dimensiune

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand mergi la cumparaturi este sa stii de ce dimensiune ai nevoie. Cumperi masa de biliard pentru a o amplasa in casa, ai o camera speciala de jocuri sau va sta la loc de cinste in living?

In functie de raspunsul la aceste intrebari, va trebui sa te orientezi catre o masa suficient de mare pentru a putea juca bine pe ea, dar nu intr-atat de mare incat sa nu ai loc in jurul ei. Cel mai bine este sa faci niste masuratori, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere.

2. Material

Daca ai la dispozitie un buget pe masura poti opta pentru o masa de biliard cu placa de ardezie. Acestea sunt de cea mai buna calitate si te vei putea bucura de o buna calitate a jocului chiar si dupa ani buni de utilizare intensa.

Pentru cei care au insa o mai mare grija pentru buget, exista si optiunea meselor de biliard in intregime din lemn, o optiune la fel de buna, insa la un pret mai acceptabil.

3. Multifunctionalitate

Daca ai de gand sa pui masa de biliard in sufragerie, atunci mai bine optezi pentru una pe care o poti folosi in restul timpul drept masa obisnuita.

4. Cu fise sau fara?

Mesele de biliard cu fise sunt disponibile in diferite dimensiuni si sunt potrivite pentru localuri, sali de jocuri, etc. Pe de alta parte, cele fara fise sunt mult mai potrivite pentru acasa, pentru ca, cel mai probabil, nu ii vei pune pe prieteni sa plateasca niciodata contravaloarea unui joc.

5. Accesoriile potrivite

Evident, pentru a te putea bucura de un joc de calitate, ai nevoie si de accesoriile potrivite (tac, creta, bile, etc). Nu uita, deci, sa le comanzi odata cu masa.

6. Modalitatea de livrare

Atunci cand comanzi masa de biliard de la un magazin online trebuie sa verifici cu atentie conditiile pentru transport. Este inclus in pret sau il vei achita separat. Masa iti va fi livrata pana in casa, vei avea ajutor la montaj sau va trebui sa te descurci singur?

Daca nu ai experienta in ceea ce priveste montarea unei astfel de mese, ideal ar fi ca vanzatorul/producatorul sa iti puna la dispozitie si servicii de montaj, indiferent daca sunt incluse in pret sau va trebui sa le platesti separat.

Comments are closed