Creare magazin online

Achizitionarea saltelelor de calitate, o conditie esentiala pentru sanatatea copilului dvs.

Nu neglijati sanatatea copiilor – alegeti-le produse special pentru ei

V-ati gandit vreodata ca alegerea saltelelor pentru copii pot avea un impact enorm asupra sanatatii si odihnei acestora? Ei bine, daca raspunsul este pozitiv, va oferim in continuare detalii pretioase legate de produsele special create pentru cei mici. Copilul se dezvolta inca din primele luni de viata, asa ca, este absolut normal ca trebuie sa ii oferim dispozitive de dormit care corespund necesitatilor de sustinere a coloanei, de asigurare a cresterii. Cunoastem cu totii cat de importanta este asigurarea posturii corecte si drepte a spatelui, intrucat sistemul osos este mai putin dezvoltat la varstele fragede, comparativ cu adultii, iar sistemul muscular poate fi expus contracturilor frecvente.

Saltele normale pentru bebelusi

Acestea nu difera foarte mult de cele clasice, avand un suport de arcuri, o hasa de bumbac, detasabila si lavabila, pentru a permite ventilatia, prevenirea instalarii factorilor alergeni si a bacteriilor, in vederea protejarii micutilor de infectii respiratorii sau alergii. Stratul interior este alcatuit din spuma elastica, pentru a asigura o duritate medie si a fixa cat mai bine muschii si centrele de greutate.

Produsele pe baza de latex

Confectionate din spuma poliuretan, cu strat de latex, aceste saltele raspund intocmai diferitelor niveluri de dezvoltare a copilului. Contin latex natural 7 zone, portanta 3 cm, plus spuma poliuretanica 10 cm, cu o densitate de 30 kg/m3, ceea ce contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, fapt ce va asigura un somn linistit si relaxant. Acest tip de spuma permite celui mic sa se afunde in saltea si sa aiba o respiratie normala.  In plus, ca urmare a prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, este posibila o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei ajuta la mularea efectiva pe corp in timpul somnului. Nu in ultimul rand, au rolul de a sustine coloana intr-un mod foarte eficient si sanatos, ceea ce contribuie la o irigare corecta a intregului corp.

Memory foam – eficiente pentru evitarea durerilor

Straturile de memory distribuie intreaga greutate a corpului pe toata suprafata dispozitivului de dormit si elimina punctele de presiune din zona umerilor, soldurilor si a membrelor, prevenind contracturile si durerile musculare. Acest tip il impiedica sa se afunde in interior si asigura sanatatea cailor respiratorii si o respiratie normala. Datorita materialului vasoelastic, se adapteaza temperaturii corpului si reduc nevoia de schimbare a pozitiei in timpul somnului, pentru a conferi o odihna profunda.

Daca optati pentru un material pe baza de aloe vera, este eliminat riscul aparitiei acarienilor sau microorganismelor, iar copilul dvs se va bucura de o saltea sanatoasa si confortabila.

Article Source

Comments are closed