Creare magazin online

Afaceri Imobiliare, portal de articole imobiliare Bucuresti

Afaceri Imobiliare este un portal de stiri si articole imobiliare din Bucuresti care prezinta informatii despre mersul pietei imobiliare din capitala si din restul tarii. In cadrul site-ului, se pot gasi articole despre apartamente, case, spatii birouri, spatii comerciale si industriale si terenuri de vanzare.

Site-ul va adaposti Articole Imobiliare de calitate, in care puteti gasi link-uri catre paginile web din domeniul imobiliar despre care se face vorbire. Pentru inceput, site-ul imobiliar de articole va aborda oferta site-ului Regatta Imobiliare , urmand ca mai apoi, pe masura ce se gasesc persoane interesate, sa extinda serviciul si catre alte site-uri.

Afaceri Imobiliare se doreste astfel a fii pentru inceput un fel de blog al agentiei imobiliare Regatta, urmand ca mai apoi sa vorbeasca si despre stiri imobiliare din Bucuresti si din restul tarii. Ideea acestui blog imobiliar  este inedita datorita faptului ca articolele imobiliare sunt structurate pe categorii, in functie de segmentul abordat din piata imobiliara, ceea ce ajuta foarte tare din punct de vedere Seo.

In final, Afaceri Imobiliare este un site in cadrul caruia se pot gasi stiri si articole imobiliare despre oferta agentiei Regatta, acest site servind pentru inceput drept blog de articole Seo pentru site-ul de anunturi imobiliare Regatta.

Comments are closed