Doriti sa cumparati cele mai noi sisteme de supraveghere video ? Credeti ca ati gasit cea mai noua tehnologie si persoana care iti vinde acest produs te asigura ca nu ai nevoie de nimic altceva pentru a asigura proprietatea dvs?

Inainte de a lua o decizie cu privire la ce sisteme de supravegere video sa alegeti trebuie sa evaluati amenintarile proprietatii dumneavoastra. Inainte sa te gandesti la cumpararea de sisteme de supraveghere video trebuie sa  iti faci o idee generala de amplasare a camerelor. Astfel stiind cate camere de supraveghere aveti nevoie si cate vor fi de interior si de exterior ve-ti putea alege un sistem de supraveghere video perfect. Iesi din casa si uita-te in jurul proprietatii tale, gandeste-te daca ai fi hot pe unde ai dorii sa intrii si care sunt punctele vulnerabile ale casei.

Locurile care crezi ca au nevoie de securitate extra ar fi bine sa le acoperi cu doua camere din unghiuri diferite. De exemplu un infractor ar putea distruge una dintre camerele sistemului tau de supraveghere video sau s-ar putea sa se ascunda in unghiul mort al camerei. Insa clar ca pana distruge toate camerele el tot va fi prins pe una din ele.

Te-ai decis la sistemul de supraveghere perfect cu un dvr 16 canale si 8 camere de exterior si 4 camere de interior. Evitati pozitionarea camerelor de supraveghere la o inaltime foarte mare incat sa nu se poata vedea chipul persoanei. Multe persoane le pun foarte sus pentru a nu fi rupte de hoti insa degeaba daca vor inregistra ceea ce trebuie. Ar trebuii sa ai cateva camere care filmeaza zone fixe cum ar fi intrarile pentru a putea vedea fata si cateva camere cu unghi larg pentru a vedea toata scena. Daca alegeti un sistem de supraveghere video cu DVR 16 canale nu uitati sa cumparati un hard-disk potrivit pentru acest DVR 16 canale pentru a putea pastra cat mai mult timp inregistrarile. Pe langa aceasta un Dvr 16 canale trebuie plasat intr-o zona cu acces limitat unde nu vor putea intra hotii pentru a distruge inregistrarile.

Nu incercati sa va zgarciti la sisteme de supraveghere video. Ar trebuii sa va uitati la sisteme de supraveghere video HDCVI pentru o calitate mai buna. Acestea vor avea imagini in general mai clare si vor putea fi marite pentru analiza video. Se gasesc sisteme cu dvr 16 canale HDCVI dar si cu camere HDCVI de 1 si 2 megapixeli.