O intrebare este tot mai frecvent auzita intre diverse persoane ce lucreaza intr-un mediu in care echipamentele de birou joaca un rol important: Tu cat platesti pentru un toner de imprimanta? Alteori, suntem intrebati cat de des inlocuim setul de cartuse de imprimanta sau care sunt consumabilele ori accesoriile pe care le achizitionam, din ce locuri, la ce preturi sau in ce conditii. Desigur, raspunsurile noastre variaza foarte mult – atat in functie de necesitatile noastre personale sau ale companiei ori organizatiei in care lucram, cat si datorita marcilor pe care le alegem. Sa nu uitam nici volumul de lucru lunar, unul din cele mai importante criterii in aceste achizitii.  Vezi aici cartuse imprimanta originale, cat si de la alti producatori, intr-o gama extrem de variata de optiuni si posibilitati de achizitie.

Care sunt asadar criteriile dupa care trebuie sa alegem astfel de consumabile pentru imprimantele sau multifunctionalele noastre? Trebuie sa tinem cont doar de bugetul de care dispunem, de pretul unor anumite astfel de produse, de reducerile sau ofertele  actuale? Conteaza vechimea produselor, perioada si conditiile de livrare,  garantia oferita sau pur si simplu disponibilitatea? Cu siguranta, pentru fiecare dintre noi unele din ideile mentionate mai sus au o valoare mai mica sau mare, in functie de situatiile cu care ne-am confruntat sau continuam sa ne confruntam.

 

Daca ar fi sa le punem intr-ro anumita ordine, am putea sa observam ca exista 7 astfel de criterii:

1. Care sunt preturile unor astfel de cartuse? Chiar daca e in capul listei, acest criteriu trebuie pus in stransa legatura ca calitatea produselor si garantie.

2. Garantia – unele magazine ofera o garantie de 30 de zile, unele de 14, in vreme ce altele se lauda cu 12 luni

3. Costurile de expediere (gratuitatea acestor aspecte este un mare plus, intr-o varietate de situatii – in functie de cost sau greutate).

4. Suport clienti / consultanta (telefonic, online sau prin email)

5. Feedback-ul altor clienti asupra respectivelor produse si firmei in sine (e bine sa observam ca oamenii/clientii au interactionat si ca o mare parte din ei au lasat un feedback pozitiv).

6. De cate vreme a fost respectiva companie remarcata in domeniul acesta?

7. Livrare rapida –  cu cat mai repede, cu atat mai bine. Multi dintre noi depindem de aceste consumabile pentru terminarea anumitor proiecte speciale.

Asadar, nu putini sunt cei care s-au gandit la aceste aspecte in cautarea produselor din acest segment. Pentru mai multe informatii, descopera gama de consumabile imprimanta prin Mival Group. Alege sa investesti corect in functionarea echipamentelor tale de birou !