Jocul de pescuit Thrill of the Catch  – Discovery Channel a creat un interesant joc de pescuit pentru ca pescarii sa se distreze si sa invete tainile subacvatice in lumea calculatoarelor. Thrill of the Catch – Un joc foarte captivant si interactiv in categoria de jocuri cu pescuit care iti va pune mintea la contributie si te vor invata tainele pescuit.

Emotia capturi este mereu vie si te face sa astepti marea captura. Thrill of the Catch un excelent joc de pescuit 3D virtual pentru copii , tineri si elevi unde esti invitat sa arati ca esti cel mai bun pescar si prinzi cei mai mari pesti In acest joc de pescuit ai sanasa sa inveti speciile de pesti. O sumedenie de pesti din diverse ecosisteme asteapta sa fie explorate. Alege cu grija specia si intr ain joc pentru a afla toate detaliile despre cum se hraneste , unde traieste, si cum poate fi pescuit acel peste. Jocuile cu pescuit te vor delecta si aduc mai aproape natura chiar si atunci cand navighezi pe internet.

Scufunda-te in adancul oceanului si vei descoperi o alta viata plina de mistere care asteapta sa fie explorata.

Nu rata jocurile de pescuit pe rau de munte, pe lacuri din categoria de jocuri cu pescuit oferite de portalul de jocuri pentru pescari jocuripescuit.ro. Jocul are o grafica excelenta 3D si poate fi jucat pe orice calculator. Afla maimulte detalii si joaca online alte jocuri 3D si distractia este garantata.

Spor la joc