Creare magazin online

Cazare langa partiile de schi in Vatra Dornei

Una dintre alegerile ideale pentru a-ti petrece sarbatorile de iarna la munte, este statiunea Vatra Dornei. Cele 4 partii de schi ingrijite si intretinute, sunt acoperite de zapada perfecta pentru amatorii sporturilor de iarna, iubitorii schiurilor si a snowboardurilor. Asta este principala atractie a acestui minunat taram bucovinean.

 

Dar seara, cand partiile se golesc treptat si raman pustii, oamenii se retrag in locuri linistite si calduroase : hoteluri si pensiuni din statiunea Vatra Dornei. Aceste minunate adaposturi pentru oamenii cuprinsi de frigul si aerul rece al muntelui, ofera comoditatea si caldura pe care toti o merita. Linistea de care pot avea parte oaspetii este nemaipomenit de calma, oferindu-le acestora un sentiment de pace si deconectare de la tot ce este in jur, facnadu-i pe toti sa auda fulgii de zapada cum ating pamantul adormit. Personalul acestor unitati de cazare, dau dovada de un respect nemasurat, prin comportamentul ireprosabil.

 

In timp ce savurezi o cana de vin fiert, petrecandu-ti seara cu cei dragi in restaurant, un pianist te incanta cu armonii muzicale. In spatiul de gatit, bucatarii se grabesc sa onoreze comenzile meseniilor, iar ospatarii pregatesc cu grija mezanplasul. Curatenia razbeste peste tot, iar in aer se vesteste apropierea Craciunului. Proprietarii de pensiuni si restaurante muncesc de zor pentru intcmire de meniuri si programe pentru sarbatorile ce se apropie.

 

Toate aceste onoruri, personalul le ofera oaspetiilor ca un semn de recunostiinta, sau ca un simbol de multumire ca ati preferat serviciile lor.

Article Source

Comments are closed