Creare magazin online

Clinica ORL – locul unde se rezolva problemele tale

De ce sa alegi cinica orl

Nasul, gatul si urechile noastre sunt intotdeauna organele ce primesc cea mai putina atentia din partea noastra. De cele mai multe ori, singura atentie pe care o acordam este estetica: chirurgie plastica sau aplicarea de cercei, fie in nas, fie in urechi. Otorinolaringologia este denumirea medicala pentru urechi, nas si gat, iar abrevierile sale pot fi gasite in orice clinica de otorinolaringologie – clinica orl.
clinica orl
Cand aveti unele simptome ingrijoratoare pentru o lunga perioada de timp, va rugam sa nu le ignorati. Vorbim despre simptomele nasului, urechilor si zonei faringelui. Cea mai buna decizie pe care o puteti lua este sa va programati la biroul ORL din Bucuresti.

Ce fel de investigatii se efectueaza in aceasta clinica

In cadrul cabinetului de otorinolaringologie din Romgermed, respectiv clinica ORL, fiecare pacient poate fi supus urmatoarelor examinari:

  1. Consultare generala de specialitate
  2. Aspirarea secretiilor;
  3. Extractia corpului strain nazofaringian;
  4. Indepartarea / spalarea dopurilor de ceara unilaterale (bilaterale) sau de corp strain;
  5. Explicatia analizei.

Daca simptomele pacientului persista mai mult de 7 zile din cauza intensitatii crescute si a altor simptome care pot aparea, ar trebui sa se efectueze consultari si sa se ia masuri de tratament adecvate, dupa cum este necesar.

De ce trebuie sa vad un medic in mod regulat?

Chiar daca credeti ca nu aveti niciunul dintre simptomele specifice precum durere sau mancarimi acute, este recomandat sa mergeti la o clinica pentru urechi – clinica orl , nas si gat din Bucuresti, mai ales din cauza unei serii de boli care nu prezinta simptome specifice -sunt asimptomatice si pot fi depistate doar la doctor – , dar care pot fi depistate in timpul unor astfel de consultatii.

Daca beti alcool regulat, este recomandat sa va programati cel putin de doua ori pe an, pentru ca pot aparea multe afectiuni.

Sanatatea este intotdeauna pe primul loc. Este important sa programati o vizita la clinica ORL in avans pentru a evita probleme mai grave!

Article Source

Comments are closed