Creare magazin online

Cum functioneaza aparatul de radio frecventa asupra corpului

Daca nu aveti suficiente informatii despre terapia cu radio frecventa tripolara, va vom anunta ca este o metoda de frumusete si modelare a corpului. Datorita numeroaselor sale avantaje, este utilizata pe scara larga de multi oameni. Cele mai importante aspecte sunt: ​​pentru intinerirea pielii, reducerea ridurilor si imbunatatirea elasticitatii pielii.
radio frecventa
Avand in vedere ca grasimea provoaca probleme, sau vergeturile au aparut de-a lungul timpului, multe femei sunt foarte nemultumite de corpul lor. Prin urmare, datorita acestor inconveniente, tehnologia avansata a fost conceputa pentru a elimina astfel de probleme pentru femei. Cand femeile cauta solutia cea mai unica si eficienta pentru a scapa de grasimi sau vergeturi, radio frecventa rezolva aceste probleme.

Despre avantajele cunoscute ale acestei proceduri

Beneficiile acestei terapii cu radio frecventa sunt atat fizice, cat si psihice. Prin urmare, pe langa reducerea aspectului coajei de portocala, acest tratament poate ajuta si atunci cand pielea este lipsita de fermitate sau elasticitate.

Prin urmare, tot mai multi pacienti care doresc acest tratament folosesc radio frecventa tripolara pe corp sau pe fata. Toti sunt foarte multumiti de rezultate.

Din punct de vedere anatomic, grasimea si celulita corporala sunt ambele determinate de depunerile de grasime localizate in piele (superficiale sau profunde). Alimentarea cu caldura a radiofrecventei tripolare conduce la topirea grasimii, care va fi descarcata prin circulatie, iar efectul acesteia este cel putin similar cu cel al interventiei chirurgicale (cum ar fi liposuctia).

Ce ne recomanda specialistii

Nu consumati bauturi alcoolice pentru a metaboliza ficatul si a elimina pierderile de grasime. Evitati sa beti cafea, ceai, suc de fructe sau bauturi carbogazoase, care vor impiedica rehidratarea corecta a organismului si incercati sa folositi apa rece sau usor incalzita pentru a face dus. Prin urmare, dusurile cu apa calda si cazile si saunele sunt foarte relaxante. Cu toate acestea, pentru pielea care a fost supusa inspectiei prin radiofrecventa, acesti pasi pot provoca traume sau iritatii, care pot intarzia recuperarea.

Article Source

Comments are closed