Creare magazin online

Daune provocate de apa la un smartphone

Ne referim aici la apa scursa in telefon sau la accidentele care se intampla atunci cand scapam telefonul in apa. Utilizatorul poate scapa destul de usor telefonul in toaleta, in piscina, in cana cu apa, intr-o balta sau intr-un lac. Daca vi se intampla acest lucru, este important sa incercati sa scoateti bateria cat mai repede. Scoateti si cartela SIM din telefon si sau cardul de memorie. Lasati apoi telefonul sa se usuce fara sa se produca un scurt circuit. Il puteti usca usor cu un prosop iar apoi sa-l lasati sa se usuce la aer. Nu incercati sa-l uscati cu fehonul sau sa-l puneti pe calorifer. Asteptati cel putin 24 de ore inainte de a reinstroduce cartele si bateria in telefon. Porniti din nou si vedeti daca telefonul este complet uscat. Cand lasati telefonul la uscat evitati sa apasati pe butoane sau sa-l miscati prea mult ca sa nu impingeti mai mult apa in circuitele interne.

Probleme cu butonul „Home”
E greu sa navigati prin meniul telefonului fara butonul „Home”. Daca se intampla sa aveti probleme cu acest buton incercati urmatorul lucru: inchideti telefonul si incercati sa-l curatati usor pentru a indeparta orice urma de praf sau de mizerie care s-ar fi putut acumula imprejurul sau. Daca dupa ce faceti aceste lucruri, butonul nu functioneaza in continuare, este indicat sa-l aduceti in service telefoane sector 6. Tehnicienii nostri vor verifica de unde provine problema si va pot ajuta cu o solutie eficienta.

Probleme cu butonul „Power”
La fel ca si butonul Home, cel de pornire se poate bloca in cazul in care imprejurul sau se aduna mizerie sau prea mult praf. In acest caz incercati sa inchideti telefonul si sa-l restartati. Curatati-l usor. Apoi opriti-l si lasati-l mai mult la incarcat. Daca problema persista, este nevoie de interventia unui specialist de la service gsm. Sunati la 0720 929 292. Dupa verificare, un specialist in service gsm va poate comunica daca circuitele interne sunt defecte si necesita reperatie.

Probleme cu porturile USB, portul de casti si mufa de alimentare
Umezeala rezultata din condens poate fi cauza principala pentru care aceste componente de la un telefon mobil se pot deteriora sau pot functiona necorespunzator. Ce este de facut in aceasta situatie? In primul rand, verificati cablurile sau castile in alte dispozitive pentru a va asigura ca nu acestea sunt defecte. Apoi, incercati sa restartati telefonul si sa verificati din nou porturile. Daca nici asa nu se rezolva problema, este nevoie sa faceti un drum la service gsm smartmobitel.ro pentru ajutor profesionist.

Comments are closed