Creare magazin online

Dwyn Shop te trimite la Roma!

Magazinul Dwyn Shop (www.dwyn.ro), care ofera o gama larga de echipamente electronice si IT la preturi foarte mici, a implinit recent 10 ani. Cu aceasta ocazie, magazinul lanseaza un concurs al carui castigator va fi trimis impreuna cu jumatatea sa, timp de 4 zile (3 nopti) la Roma. Premiul include biletul de avion Bucuresti-Roma-Bucuresti, toate taxele incluse, cazare 3 nopti la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrezi pe pagina magazinului si sa comandati un produs/produse in valoare de minim 100 ron pana la data de 17 martie, 2014. Pentru fiecare 100ron din comanda dumneavoastra veti primi cate un punct. Fiecare punct reprezinta o sansa de castig. Punctele acumulate se pot vizualiza si gestiona din contul dumneavoastra la sectiune “Punctele mele”.

Concurentii au posibilitatea de a participa de mai multe ori, inscrierea se face automat, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va monitorizati punctele.

Regulamentul concursului il poate fi vizualizat pe pagina online a magazinului.

Castigatorul va fi extras pe data de 19 Martie si va fi anuntat pe pagina oficiala de facebook a magazinului. Mai multe detalii pe pagina concursului http://www.dwyn.ro/p-promotiile_saptamanii

Article Source

Comments are closed