Creare magazin online

Galeria de arta Rotenberg Uzunov

Rotenberg Uzunov este o galerie de arta moderna si contemporana din Bucuresti in care puteti admira picturi, sculpturi si icoane, lucrari ale celor mai mari artisti romani.

Situata in apropierea Ateneului Roman, galeria de arta Rotenberg Uzunov din Bucuresti primeste vizitatorii intr-o atmosfera boema, povestea Bucurestiului interbelica plutind in aer, scaldata de muzica ce rasuna continuu din Ateneu. Desi micuta, galeria Rotenberg Uzunov concentreaza valori uriase ale artei romanesti, vizitatorii avand pe langa sansa de a admira lucrari de arta, sa cumpere si sa vanda picturi, sculpturi si icoane moderne si contemporane, ce reliefeaza bogatia si frumusetea artei si culturii din Romania.

Galeria de arta este o opera in sine, poarta din otel oxidat ce pazeste galeria Rotenberg Uzunov fiind premiata la anuala de arhitectura din Romania, aceasta avand triplu rol: de protectie antifurt, de aspect, aceasta incadrandu-se perfect in zona in care se afla, lasand totodata un spatiu prin care se poate vedea pe timpul serii in galerie.

Picturile, sculpturile si icoanele din galeria de arta Rotenberg Uzunov se bazeaza in mare parte pe colectiile milionarilor Eduard Uzunov, proprietarul agentiei imobiliare Regatta, si a lui Mihail Rotenberg, presedintele companiei de vinuri Rotenberg.

Article Source

Comments are closed