Creare magazin online

Igiena casei si biroului te fereste de boli! Ce produse sunt indicate pentru curatenie

02600Magazinul online  www.consumabile-eu.ro  vine in intampinarea  dumneavoastra  cu o gama variata de produse pentru igiena si curatenie, de  cea mai buna calitate si preturi accesibile.

Produsele comercializate de noi, corespund  normelor europene de igiena, au certificari in acest sens si pot fi  intrebuintate pentru mentinerea curateniei in  sediile de birouri,   locuinte, spitale sau gradinite, restaurante, baruri, hoteluri si in  general toate spatiile care desfasoara activitati publice.

Puteti comanda la noi echipamente de curatenie  si consumabile, aspiratoare, dispensere de sapun si hartie igienica, odorizante,  covoare profesionale, carucioare pentru curatenie, detergenti, prosoape de  hartie, servetele, saci menajeri si articole menaj. Principalii producatori cu  care lucram sunt: Tork, Kimberly Clark, lle, Katrin, Gojo.

Promovam toate tipurile de dispensere, care in  ultimii ani au evoluat considerabil si modelele au devenit tot mai performante,  usor de folosit si  economice , cu diferite sisteme de actionare ( cu  sensor, cu cotul cu piciorul) cu un design modern,  care poate fi integrat  cu usurinta si intr-o casa sofisticata sau in cadrul unui hotel de 5*.

Pentru igiena mainilor deasemenea recomandam  sapunurile antibacteriene Kimberly Clark si Tork,  disponibile intr-o gama variata cu formule diferite ce s-au  dovedit  eficiente in distrugerea germenilor cauzatori de infectii in proportie 99,99%  .

Toate aceste produse pe care le promovam, sunt  testate in prealabil de catre noi si partenerii nostri, astfel incat sa va putem  oferi suportul tehnic necesar.

 

Va invitam sa navigati pe siteul  www.consumabile-eu.ro , pentru a cunoaste produsele noastre, pentru a va  familiariza cu brandurile, pentru a beneficia de cele mai bune PROMOTII, care  sunt reinnoite lunar, lichidari de stoc dar si gamele variate de produse, in  special produsele Ecologice pentru curatenie.

Citeste mai mult: Igiena casei si biroului te fereste de boli! Ce produse sunt indicate pentru curatenie

Article Source

Comments are closed