Creare magazin online

Informatii de calitate despre partenerii tai de afaceri

Ultimii ani au adus schimbari majore la nivel de economie; criza economica a declansat valul de inchideri si imposibilitati de plata la nivelul firmelor. Insa chiar si in situatii de stabilitate, tot este necesara o buna cunoastere a potentialilor parteneri de afaceri inainte de a lua decizii si de a incheia contracte care va vor putea afecta negativ firma.

Date despre firme, cum ar fi informatii despre actionari si administratori, bilanturile contabile, indicatorii sectoriali, comportamentul de plata sau procedurile de insolventa sunt acum la cateva click-uri distanta de a fi la dispozitia unui antreprenor care vrea sa afle detalii despre partenerii sai de afaceri.

Platforma pusa la dispozitie de Coface permite, contra cost, obtinerea unor rapoarte detaliate despre orice societate comerciala din Romania, inmatriculata la Registrul Comertului. Cautarea firmelor in baza de date este primul pas care trebuie parcurs si se realizeaza dupa numele companiei, codul fiscal/ CUI sau numarul de inregistrare la Registrul comertului. Dupa confirmarea comezii si efectuarea platii, cel care solicita informatiile despre firme va primi un raport complet cu toate informatiile necesare pentru o cunoastere detaliata a partenerilor de afaceri.

Sistemul este unul foarte simplu si presupune alocarea unui timp foarte scurt, spre deosebire de metodele traditionale de informare, de exemplu vizitele la Oficiul Registrului Comertului sau alte institutii specializate. Asadar, este la indemana oricum vrea sa se protejeze impotriva parteneriatelor dezavantajoase, care ar aduce pierderi si daune exprimate in forma baneasca mult mai mari decat suma care trebuie platita pentru a beneficia de un astfel de raport. Veridicitatea si relevanta informatiilor sunt garantate, astfel ca nu exista nesiguranta legata de autenticitatea datelor.

Beneficiile unui astfel de raport sunt nenumarate. Diminuarea riscurilor provenite din alegerea unor parteneri de afaceri, ilustrarea obiectiva a starii firmei pe care vreti sa o cunoasteti sau economisirea resurselor si a timpului sunt doar cateva exemple.

Article Source

Comments are closed