Creare magazin online

NameBox un nou brand in lumea hosting-ului

sigla nameboxIn urma cu putin timp, firma Datacore Solution SRL si-a schimbat denumirea website-ului prin intermediul caruia oferea servicii de web hosting si inregistrare domenii, din aciphosting.ro in namebox.ro.

NameBox este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci detinand certificatul cu numarul 120663 acordat in temeiul Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si proprietarilor de afaceri mici si mijlocii din Romania ce doresc sa isi construiasca un website de prezentare, un blog personal, un magazin online, sau pur si simplu sa isi gazduiasca adresele de email ale firmei. Pana in prezent au ales serviciile noastre peste 1000 de clienti din intreaga tara dar si din strainatate.

Clientii ce au ales compania noastra beneficiaza de servicii web de cea mai buna calitate datorita tehnologie moderne din datacenterul Scalis si a echipei tehnice ce ofera asistenta 24 din 24 prin telefon, ticket de suport sau email. Alegand serviciile noastre beneficiati de modalitati de plata rapide si sigure precum si o garantie de 30 de zile pentru serviciile comandate.

In anul 2012 compania noastra a inregistrat o crestere a veniturilor cu 110% fata de anul 2011, urmand ca in 2013 cifra de afaceri sa creasca cu inca 60% daca o sa reusim indeplinirea obiectivelor propuse.

Pentru a fi mereu cu un pas in fata concurentei, participam anual la cele mai mari conferinte din lumea web hosting-ului. Anul acesta am participat la conferinta organizata de catre compania Parallels in Las Vegas, Nevada, unde am discutat despre evolutia stocarii in sistem cloud si despre noile oportunitati de afaceri in mediul online. In luna martie a acestui an o sa participam la evenimentul World Hosting Days 2013, organizat in Germania, acesta fiind unul dintre cele mai mari evenimente din domeniu online, reunind nume cunoscute precum Microsoft, Dell, OnApp, Parallels, cPanel si multi altii.

Article Source

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.