Creare magazin online

Ofera-ti un avantaj competitiv invatand o limba straina cu EUROCOR!

 

Din ce in ce mai multe companii lucreaza cu parteneri din alte tari, astfel ca au nevoie de angajati care sa comunice in diferite limbi si care sa inteleaga si alte culturi decat cea proprie. Indiferent de cariera pe care alegi sa o urmezi, invatarea unei limbi straine iti ofera din start un avantaj competitiv pe piata muncii.  EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta iti pune la dispozitie un portofoliu bogat de cursuri de limbi straine, impartite pe niveluri de cunostinte: incepatori, intermediari si avansati, utilizand o metoda unica de invatare si o durata de studiu flexibila!

 

Cunoasterea unei limbi straine iti deschide o multime de oportunitati, indiferent de domeniul in care lucrezi. Profesionistii care cunosc cel putin o limba straina sunt alesi pentru a calatori in interes de afaceri si pentru a face schimb de informatii cu parteneri, colaboratori sau potentiali clienti din alte tari. Angajatorul te va vedea drept o punte de legatura intre companie si noii sai clienti sau consumatori. In plus, ai mai multe sanse de a dobandi increderea persoanelor a caror limba o cunosti, chiar daca despre ei insisi nu stii inca foarte multe.

 

La EUROCOR vei invata o limba straina intr-un mod nou si captivant, folosind tehnologia si concentrandu-te pe comunicare. A invata o limba straina nu inseamna a invata doar vocabularul si gramatica, ci a invata noi sunete, expresii si noi moduri in care vezi lucrurile. Inseamna a invata cum sa te comporti intr-o alta cultura, cum sa cunosti o noua comunitate din interiorul ei.

 

Alegand cursurile de limbi straine EUROCOR, vei avea parte de cea mai comoda si moderna metoda de studiu, ce iti va permite sa acumulezi cunostintele de care ai nevoie pentru a citi, scrie si vorbi cu usurinta in cele mai cerute 6 limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si japoneza.

 

Cand ar trebui sa incepi un curs de limbi straine EUROCOR si cat de mult poti invata? Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu. In functie de cat de mult vei studia, poti atinge diferite niveluri de fluenta.  La EUROCOR, tu decizi cand si cat studiezi! Poti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar sau, daca doresti, poti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

 

Si nu uita! Accesand acum www.eurocor.ro/ofertazilei, beneficiezi de cea mai moderna metoda de studiu si descoperi reducerile si premiile zilnice ale noii campanii EUROCOR!

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 240.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

 

EUROCOR – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Soseaua Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
telefon: 021.33.225.33
fax: 021.33.225.30
e-mail:
PR@eurocor.ro

 

www.eurocor.ro/ofertazilei

 

 

Article Source

Comments are closed