Creare magazin online

Renault Megane break – un break de familie extrem de modular

Renault Megane break – Un break de familie extrem de modular

Cu un comportament rutier îmbunătățit, alături de un design senzual și dinamic al caroseriei, Renault MEGANE Estate are tot ce-i trebuie pentru a se face remarcat și a atrage privirile.

Noul Renault MEGANE Estate are cea mai mare lungime de încărcare, din clasa lui , multe compartimente de depozitare și configurare incredibil de modulară ce îl transformă în partenerul ideal de fiecare zi

Cu un portbagaj configurabil și echipat inteligent, noul Renault MEGANE Estate este flexibil și modular. Sistemele de compartimentare, suprafață plană de încărcare, plase de fixare, cârlige și compartimente laterale de depozitare – cu toate acestea bagajele noastre vor fi aranjate perfect.

DESIGN EXTERIOR

Eleganță seducătoare ,proporții echilibrate, bază solidă, linii bine definite, bare de pavilion integrate – Renault MEGANE Estate este extrem de elegant!

Beneficiind de un sistem original de lumini, comportament rutier îmbunătățit și bare de pavilion integrate, din aluminiu , Renault MEGANE Estate îmbină impecabil eleganța și funcționalitatea.

Firmele de rent a car au in general toata gama de autoturisme : de la masini mici , economice de oras , la masini de teren sau microbuze cu 7 sau 8 locuri . La Francrocar rent a car vei gasi   masini pentru toate gusturile si toate buzunarele , dar in special  masini de familie : masini model break , SUV uri si microbuze .

In 2020 te asteptam la Francrocar sa vizitam Romania frumoasa impreuna !

Article Source

Comments are closed