Creare magazin online

Seminar de afaceri ”Oportunitati actuale in Algeria”

Camera de Comerț și Industrie Brașov în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie România-Algeria, organizeaza seminarul de afaceri:  ’Oportunități actuale în Algeria’’.

Evenimentul va avea loc joi, 27 iunie 2013 la orele 11.00 la sediul   Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Sala de Conferințe.

Extinderea relațiilor economice și comerciale între România și Algeria precum și exploatarea oportunităților de afaceri apărute în actualul context algerian, vor face obiectul seminarului. În urma programului prezidențial adoptat în Algeria, au fost alocate sume fără precedent pentru creșterea și îmbunătățirea industriilor. Aceste sume sunt segmentate pe infrastructură, dezvoltarea resurselor umane, construcții, agricultură, sănătate, îmbunătățirea serviciului public, energie, educație, cercetare științifică, tehnologii de comunicare, combaterea șomajului, cultură.

Companiile românești sunt așteptate cu interes în Algeria pentru a contribui la dezvoltarea domeniilor menționate în programul prezidențial, la participarea în implementarea proiectelor de infrastructură care includ construirea de cartiere de locuit cu anexele aferente, construcția de căi ferate cu 17 linii feroviare, noi autostrăzi, aeroporturi, etc. Poporul român este foarte apreciat în țara maghrebiana și datorita faptului că între anii ’70 și ’80 au fost mulți profesioniști români care au lucrat în Algeria, printre care profesori și învățători care au contribuit la formarea câtorva generații de algerieni.

Cele două camera de comerț își exprimă convingerea că acest seminar va deveni o platformă de comunicare corectă către întreprinzătorii din Brașov a oportunităților reale pe care le oferă piața de afaceri și statul algerian în actualul context geo-politic.

Cu aceasta ocazie, cele două camera de comerț vor semna oficial, acordul de colaborare pe o perioadă nedeterminata, acord care vizează dezvoltarea și creșterea mediului de afaceri româno-algerian.

Seminarul va fi deschis de către Camera de Comerț si Industrie Brașov, dupa care prima parte a seminarului va fi susținută de către Prof. MA Gabriella Pascaru Bisi, director comunicare și partener al Camerei de Comerț si Industrie România-Algeria și CEO al agentiei Tycoon Communication, iar a doua parte a seminarului va fi susținuta de către Mediator Internațional Nadjet Karabernou, Președinte al Camerei de Comerț și Industrie România-Algeria.

Evenimentul se va încheia cu o degustare degustare de vin, oferită de casa de vinuri Cramele Halewood ocazie cu care ne va spune povești cu vin Marius Bratu, somelier al prestigioasei case și unul dintre cei 12 somelieri cei mai buni din Europa.

Pentru informatii suplimentare:

Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi, gabriella@ccir-a.ro/gabriella.pascaru@yahoo.it din partea  Camerei de Comerț și Industrie România-Algeria & Tycoon Communication

și

invito seminario Brasov - Copia Simona –Cristina Ordace, simona.ordace@ccibv.ro din partea Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Article Source

Comments are closed