Creare magazin online

Sfaturi pentru mersul pe bicicleta – plan pentru un an nou

bicicletaTi-ai setat niste ┬áscopuri in ceea ce priveste activitatea fizica sau exercitiile de antrenament pentru noul an in care tocmai am intrat? Daca nu, s-ar putea ca urmatoarele sfaturi sa iti prinda extrem de bine – in special daca in centrul ┬áactivitatilor tale se afla orice tip de mers pe bicicleta. ┬áDaca esti nou in acest domeniu, daca inca te familiarizezi cu ce inseamna bicicletele, secretul pentru a fi mai bun este simplu: pedaleaza cat de mult poti; apoi odihneste-te si fa-o din nou. Daca ai prieteni ce practica acelasi sport, mergi alaturi de ei in turele pe care le fac. Odata ce ai adunat catava experienta, va trebui sa fii mai atent la lucrurile de detaliu, de finete. Iesi la ture mai lungi, mergi mai tare, iesi din zona ta de confort mai des. Altfel, s-ar putea sa ajungi la un fel de nivel stabil si sa fii relativ bun la ceva, la un nivel mediu. Insa vei avei nevoie de munca pentru a-ti atinge adevaratul potential. Doar in acele momente vei vedea ca ai nevoie de scopuri si targete mai clar trasate. Vezi aici rubrica biciclete, accesorii si echipamente sau componente, ce te poate ajuta sa te ghidezi in ce priveste partea tehnica a acestui sport.

Altfel spus, e foarte important ca tot ce vom face in acest nou an sa se alinieze cu telurile noastre legate de ciclism. Nu ne referim neaparat la investitii considerabile in echipament, in componente, accesorii sau chiar in biciclete noi, de noua generatie. Ci la acele alegeri  de zi de zi, din fiecare saptamana care ne faciliteaza  traseul spre varf.  Fie ca e vorba sa te pregatesti pentru anumite concursuri, maratoane sau alt fel de competitii, fie doresti sa obtii o anumita forma sau conditie fizica, vei avea nevoie de urmatorii pasi:

– Identifica si enunta scopul pentru acest an. Fii realist, cauta motivarea si in acelasi timp ia in calcul si alti factori

– Fa-ti un plan. Planifica lucrurile si pasii intermediari – gandeste-te cand merita sa investesti in biciclete si cand poti face altceva util, pentru organismul tau sau pentru conditia ta fizica

– Spune-l si altora. Scrie-l, descrie-l, fa-l public. Prietenii si familia sunt acolo pentru tine.

– Urmareste-ti progresul. Noteaza lucrurile ce au fost imbunatatite, schimba ritmul – fiecare saptamana si luna trebuie sa aduca rezultate mai bune.

– Fii concentrat si pe proces, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Altfel spus, nu neglija lucrurile mici. Aceste biciclete pot sa para ca niste simple instrumente, insa cum le folosim poate determina un intreg traseu. Mai mult de atat, ne pot influenta o perioada mai indelungata.

– Fii dispus sa iti depasesti limitele, sa faci ceva ce nu ai mai facut sau nu ai crezut ca poti sa faci.

Daca acum, la inceput de an, consideri ca ai nevoie de imbunatatirea anumitor componente, de alte piese sau de inlocuirea echipamentului ori poate chiar de noi biciclete, apeleaza la solutiile oferite de Hypersport. O gama variata de produse sunt disponibile spre comanda rapida, direct prin intermediul magazinului online de biciclete – www.hypersport.ro.

Article Source

Comments are closed