Creare magazin online

Telefonul tau nu incarca bateria? Acestea ar putea fi cauzele

Aveti un telefon mobil care nu incarca bateria atunci cand il conectati la curent sau se incarca foarte intrerupt? Va prezentam solutiile la aceasta problema.

Mobilul nostru este un dispozitiv cu un numar mare de componente si accesorii, iar totul trebuie sa functioneze perfect pentru a face experienta optima. Una dintre cele mai frecvente probleme este cand telefonul nu incarca bateria, ceea ce, din pacate, se intampla mai frecvent decat pare. Desi poate parea o problema simpla – este in masura sa adecvata – realitatea este ca pot exista mai multe cauze ale acestei probleme.

Sunteti gata sa cunoasteti toate cauzele posibile si solutiile lor?

Cablul este in stare buna?

Prima componenta pe care trebuie sa o verificam este cablul USB de la care conectam telefonul smartphone la curent. Principalul motiv pentru a verifica aceasta componenta este ca acesta se poate deteriora mai usor si este cea mai ieftina componenta care trebuie inlocuita. Pentru a verifica daca cablul functioneaza corect, va trebui sa conectam cablul la o alta sursa de alimentare. In cazul se conecteaza perfect, vom sti ca problema nu este cablul, in timp ce daca nu se conecteaza, este posibil ca acesta sa fie defectul cablului, deci solutia ar fi sa-l schimbam cu unul nou.

Poate fi si vina incarcatorului

Daca am verificat daca cablul functioneaza corect incarcand lampi uv si telefonul nu se incarca inca, este posibil ca defectiunea sa se gaseasca in incarcator

In general, incarcatoarele cedeaza, de obicei, din cauza unor probleme de supraincalzire.

Probleme interne: baterie sau port de incarcare

Cablul functioneaza si incarcatorul, de asemenea. Ce se intampla cu telefonul nostru? Cel mai sigur lucru este ca aveti o problema in portul de incarcare sau in acumulator, dar mai intai luati in considerare urmatoarele consideratii.

Daca telefonul a fost oprit cu un nivel critic al bateriei (1-2%), este perfect normal ca acesta sa nu porneasca, deoarece, in multe cazuri, telefoanele nu se aprind pana cand nu au un nivel minim de incarcare a bateriei. In cazul in care, dupa o jumatate de ora in incarcator nu porneste, la acel moment ar trebui sa incepem sa ne ingrijoram, deoarece problema va fi cel mai probabil interna la telefon.

Comments are closed