Creare magazin online

Tevi PPR – alegerea de top pentru conductele din casa ta

Ce sunt aceste tevi ppr si de ce sunt renumite

Pentru a realiza diverse dispozitive termice, cum ar fi livrarea apei calde sau reci, exista o varietate de materiale disponibile pe piata. Fiecare dintre aceste materiale are propriile sale caracteristici, precum si avantaje si dezavantaje.

O optiune pe care o puteti lua in considerare este sa alegeti conductele de tip tevi PPR.
tevi ppr
Tevi PPR nu sunt doar de inalta calitate, ci si mai putin costisitoare decat alte tipuri de tevi (cum ar fi cuprul).

Avantajele acestui tip de produs de la Mesteru Manole

Pretul lor nu este ridicat – acesta este unul dintre motivele pentru care au castigat piata inainte de pretul mult mai mare al tuburilor de cupru. Prin urmare, daca doriti sa economisiti bani, alegeti acest tip de conducta care este cu 20% mai ieftin decat concurentii sai.

Mesterii priceputi stiu ca site-ul Mesteru Manole au conducte PPR cu eficienta mai mare, nu exista riscul pierderii de caldura in timpul transportului de apa calda. Acest lucru se datoreaza coeficientului de transfer termic foarte scazut.

Rezistenta sporita la coroziune – Desi o varietate de agenti corozivi poate fi gasita in apa, conducta nu va fi afectata de acestea si are o rezistenta sporita la coroziune.

Este important sa stim ca acest tip de conducta nu va depune niciodata substante toxice sau depozite. Acesta este un aspect foarte important legat de sanatatea oamenilor.

Nu in ultimul rand, greutatea sa nu este deloc ridicata, astfel incat transportul si manipularea acestuia nu vor cauza probleme.

Alege Mesteru Manole ca partenerul tau in proiecte

Acestea sunt principalele avantaje oferite de acest material, motiv pentru care expertii il utilizeaza din ce in ce mai mult pentru diferite tipuri de instalatii. Alege tevi ppr pentru un proiect de durata si de inalta calitate!

Pe site-ul www.mesterumanole.ro, puteti gasi tevi PPR de diferite diametre (intre 20 mm si 110 mm), iar toate modelele au o lungime de 4 metri liniari. Cea mai ridicata temperatura pe care o poate rezista este de 90 de grade Celsius, iar presiunea generala este de 20 bari. Folosind tevile ppr Mesteru Manole, va veti asigura ca nu exista pierderi de caldura si puteti beneficia de produse de inalta calitate.

Article Source

Comments are closed