Creare magazin online

Totul despre recoltarea celulelor stem

Daca vreti sa stocati celulele stem pentru copilasul dumneavoastra, cu siguranta stiti ca acestea trebuie sa fie recoltate imediat dupa nastere. Pentru a intelege mai bine procesul de recoltare a celulelor, apelati cu incredere la urmatoarele randuri.

Utile despre recoltarea celulelor stem

Celulele stem pot sa fie recoltate chiar daca cel mic se naste mai devreme, natural sau prin cezariana. Kitul primit de la banca de celule stem trebuie sa fie cu dumneavoastra, deoarece celulele trebuie sa fie preluate imediat dupa nastere, dupa ce copilul este separat de cordonul ombilical. Exista cazuri cand este asteptata expulzia placentei, insa este posibil ca celulele sa fie recoltate mai devreme. Procedura de recoltare celule stem o sa fie efectuata de catre ginecologul dumneavoastra si nu o sa dureze mai mult de 3 minute. In cazul in care medicul care o sa asiste la nastere, nu a efectuat inca o recoltare de celule stem, un specialist o sa asiste la nastere, care o sa faca procedura de recoltare. Trebuie precizat ca aceasta procedura nu este periculoasa si nu reprezinta riscuri.

Colectarea sangelui ombilical este foarte simpla, deoarece cu ajutorul unui ac care este in kitul primit de la banca, se strapunge vena cordonului ombilical si sangele prin intermediul unui catere o sa ajunga intr-o punga, in care va putea sa fie pastrata in siguranta, pana ce o sa ajunga la banca. Cu ajutorul unor clipsuri poate sa fie impiedicat ca sangele sa se scurga din punga. Pentru informatii suplimentare vizitati si siteul lumea.net, deoarece va asteapta acolo articole utile, care prezinta tot ce trebuie sa stiti despre aceste celule miraculoase, care sunt baza vietii si prezente in toate celulele.

Article Source

Comments are closed