Creare magazin online

Un display Lumia la pret bun face diferenta

Stiu ca nu ma credeti si mai stiu si ca nu credeti ca un display poate avea prea multe de afectat cand vine vorba de cum functioneaza un telefon. Sa va spun un secret: chinezii au replicat deja tot ce se putea replica si este foarte posibil ca pana acum sa fi cumparat deja o multime de lucruri despre care credeati ca sunt originilare si de fapt erau `chinezarii`, in termeni populari.  Pentru ca replicile par acum sa se amestece cu usurinta printre originale, am decis sa va scriu cateva lucruri care fac diferenta intre telefoanele originlae si cele contrafacute, si implicit despre rolul unui display Lumia cu pret corect. Lumia este telefonul meu preferat si deocamdata nu am reusit sa gasesc altul cu care sa ma impac atat de bine, insa nu asta este ideea. Va scriu din aceasta perspectiva pentru ca aici am experienta. Nu as putea sa compar prea bine alte marci de telefoane. Tocmai de aceea astazi am sa va povestesc de ce este mai bine sa cumparati un telefon original decat unul contra facut.

In primul rand, vom incepe din interior catre exterior. Placa de baza a unui telefon replicat va fi de multe ori mai slaba decat cea a originalului, tocmai pentru ca fabricarea sa sa coste cat mai putin. In al doilea rand, procesorul si celellate componente invizibile pentru ochiul uman vor si ele mult mai putin performante, astfel ca telefonul vostru va functiona cu doua viteze: incet si foarte incet.

Ca sa trecem la partea externa, de foarte multe ori replicile vor fi cat se poate de asemanantoare cu originalul. Diferenta sta insa, in detalii. Acestea fiind spuse, veti putea observa cu ochiul liber faptul ca poate un buton nu este amplasat exact in acelais loc ca si la original, ori ca poate carcasa este facuta dintr-un material diferit – de multe ori acest lucru se intampla atunci cand originalul foloseste carcase metalice, replicilie fiind facute din plastic.

Desi pare o componenta banala, displayul a ajuns sa fie una dintre cele mai importante tipuri de componente. Un display Lumia la pret bun va face telefonul sa functioneze mai repede. Multe dintre intarzierile unui telefon nu rezulta ca urmare a supra solicitarii componentelor interne ci din cauza unui display defect.

Ca urmare, daca vi se pare ca telefonul dumneavoastra nu mai merge la fel de bine cum mergea, desi l-ati cumparat acum mai bine de 6 luni dintr-un magazin de incredere, sa stiti ca este o problema fie de soft, fir de componente interne. Dar, daca abia ati cumparat telefonul si are intarzieri de cateva secunde la fiecare atingere, si l-ati cumparat de la o alta persoana, ori poate la mana a doua, este foarte posibil sa fi cumparat o replica pe care ati dat aceeasi bani ca si pe un original. Importanta pe care o are fiecare componenta dintr-un telefon pentru buna sa functionare este uriasa astfel ca ar fi bine sa va asigurati ca ceea ce cumparati nu este o replica la pret de original.

Comments are closed