Cutiuta magica: album foto personalizat.
Cutiuta cu surprize.

Surprizele ne-au incantat totdeauna, indiferent de varsta. Ori de cate ori ni se pregateste o surpriza, sufletul trasare, pupilele se dilata, emotia se dezlantuie, iar asteptarea parca se extinde indelung. Toate acestea sunt precum un stimulent al starii de bine, unde curiozitatea inainteaza cu pasi de gigant; o avanpremiera. Un preview al clipei pasuite. Fiindca plasati in fata surprizei, explozia de afecte are loc indata.

Iar aceasta forma de buna stare desigur ca o dorim si celor dragi noua. Si cum se creeaza cel mai usor o atare dispozitie, daca nu cu ajutorul, respectiv, participarea, celui mai consacrat obiect – cutia? Deci, in cele ce urmeaza, vom aduce vorbe de lauda despre ceea ce pare a fi doar o cutie frumoasa de cadou, insa este mai mult decat atat. Deoarece, cand se scoate capacul, surprinderea incolteste, lasand spatiu celor 4 pereti ai cutiei sa se desfaca, cazand in lateral. Destainuind astfel… un album cu poze si mesaje.

Tot aici, stau in taina, prevazand momentul descoperirii, 19 cartonase divers decorate si un carnetel cu 6 spatii pe care se pot aplica alte poze si mesaje. Cum ar putea fi infatisarea sa interioara? Desigur o oaza, plina cu flori si fluturi, ce ofera, alaturi de amintiri si memorii, o destindere copioasa. Asadar, aceasta cutie, e mai mult decat un obiect in forma de cub, e o cutie magica. Magia fiind eliberata prin tutela celor 8 poze tainuite in spatii speciale, unde adera alte 4 poze ascunse in buzunarase zglobii.

Asadar, odata dezvelita alchimia sa, nu credeti ca aceasta cutie inglobeaza tot ceea ce simbolizeaza ideea de “surpriza”? Noi consideram ca ea este o artista in acest sens. Constituind un fapt care, fara doar si poate, surprinde si aduce beatitudine. Si, o astfel stare de multumire, deplina, e cel mai adesea acompaniata de obiectele handmade.

www.kadoly.ro

Totul pentru un dar din suflet!