Daca sunteti in cautarea unui produs durabil, cu un design estetic, care poate fi utilizat in siguranta, cautati usi de garaj sectionale de la Atu Tech. Noi spunem ca este solutia ideala impreuna cu un sistem de automatizare de usa de garaj de la MotorLine. Acestea complecteaza cu succes aspectul locuintei dumneavoastra si se gaseste in multe forme la Atu Tech.

Va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de usi fabricate din materiale de calitate , intr-o paleta larga de stiluri si texturi de suprafata. De asemenea avem cele mai bune preturi la automatizari usi de garajimportate direct din portugalia marca MOTORLINE.

Un avantaj al unei usi de garaj sectionala este ca permite un spatiu mai mare in interiorul garajului, usa culisand pe tavan pe sinele de rulare din otel galvanizat.

Panourile de tip sandwich din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic asigura izolatia impreuna cu un cheder de cauciuc pe marginea usi de garaj sectionale.

Pe langa aceasta atunci cand cumparati o usa de garaj sectionala trebuie sa te gandesti si la siguranta. Trebuie sa vezi daca sunt  prevazute cu un sistem impotriva ruperii arcurilor, si incuietori pentru securitate sporita, dar si protectie impotriva prinderii degetelor.

Usi de garaj sectionale rezidentiale sunt alegerea ideeala imbinand perfect calitatea cu tehnica si designul modern. Se recomanda pentru garajele care sunt lipite de locuintasi ofera un grad sporita de izolatie termica fonica si securitate.

Daca ai deja o usa de garaj sectionala instalata poti instala doar o automatizare de usa de garaj pentru a usura viata familiei. Aceasta poate fi setata sa fie deschisa din telecomanda sau se poate cumpara un controler GSM pentru deschidere cu ajutorul unui telefon mobil. Controlerul GSM poate accepta 200 de numere de telefon astfel se preteaza si pentru aplicatii mai mari, dar si pentru o familie cu mai multe masini.

Pentru o casa cu adevarat moderna aveti nevoie si de un videointerfon. Atu Tech comercializeaza videointerfon la un pret foarte bun pentru a sporii calitatea vietii tale. Nu mai trebuie sa cobori pentru a deschide poarta si poti vedea mereu cine te suna cu ajutorul acestui videointerfon.  Veti putea deschide automat usa de la distanta astfel incat nici macar nu trebuie mergeti la usa pentru a lasa invitatii sa intre in casa. Unele sisteme de interfonie video utilizeaza leduri cu infrarosu, pentru a va permite sa vedeti cine este in afara casei tale chiar si in bezna totala.Casa ta este protejata chiar si daca nu esti acolo, sistemul de videointerfon inregistreaza pentru a avea cat mai multe dovezi video in cazul unei spargeri.  Pot ajuta chiar si la siguranta copiilor pentru ca previn deschiderea usii sau portii  atunci cand nu au voie sa iasa din casa.