Canadienii stiu sa aprecieze trebuintele si sa respecte dorintele cateilor. De aceea au creat Orijen, un brand care a schimbat hrana pentru catei, oferindu-le un adevarat rasfat culinar. Orijen foloseste doar ingrediente proaspete, menite sa hraneasca animalele de companie in acord dezvoltarea lor. Brandul Orijen este interesat sa foloseasca numai ingrediente locale, beneficiind prin acest mod de prospetimea lor. Astfel, mancarea Orijen are un gust exploziv de delicios. Firma canadiana foloseste metode neconventionale de preparare fata de concurentii sai. Astfel, Orijen a capatat rapid o reputatie internationala datorita hranei unice si proceselor inovative de preparare a mancarii. Orijen tinde sa ofere mancare care sa produca numai bucurie cateilor, sa-i ajute sa creasca puternici si sanatosi!

Orijen Puppy are grija de sanatatea cateilor

Cainii de toate rasele sunt au fost cunoscuti dintotdeauna in evolutia lor drept carnivori. Acestia au nevoie de o dieta bogata in proteine de origine animala, dar si de cantitati mai mici de fructe, legume si cereale. Mancarea Orijen Puppy respecta aceste trebuinte biologice ale cateilor, fiind o mancare bogata in proteine hranitoare si grasimi necesare pentru toti cateii care trebuie sa-si dezvolte si intareasca imunitatea in primele lor luni. Hrana uscata Orijen este bogata in vitamine precum A, B12, D3, colina, biotina si acid folic esentiale pentru sanatatea cateilor. Orijen Puppy a devenit un brand indragit deoarece are grija ca micii catei sa se hraneasca exact cum trebuie. Firma garanteaza tuturor clientilor ca le va mentine cateii fericiti, sanatosi si puternici.

Cainii de talie mare se bucura de Orijen Puppy Large Breed

orijen puppy large breed de la petmart.roPentru cainii de talie mare Orijen a creat Orijen Puppy Large Breed, o mancare care are la baza carne proaspata de pui, curcan, peste, oua, dar si fructe si legume care contin minerale esentiale pentru o dieta echilibrata si usoara. Produsele Orijen Puppy Large Breed contin aproximativ 70% carne de care cainii au nevoie. Mancarea Orijen Puppy este redusa in carbohidrati daunatori si ofera suport cateilor de talie mare sa-si mentina un nivel optim de zahar in sange si sa-si dezvolte masa musculara intr-un ritm normal. Toate aceste lucruri sunt importante pentru cateii de talie mare.

PetMart va recomanda Orijen Puppy si Orijen Puppy Large Breed daca doriti sa le oferiti cainilor mancare gustusoasa intr-o forma cat mai naturala. Hrana pentru catei Orijen este o mancare superpremium, fiind recunoscuta ca cea mai buna. Cateii adora Orijen pentru ca le ofera toate ingredientele de care au nevoie ca sa creasca frumosi.