Daca asternuturile pentru pat sunt mai usor de intretinut, nu putem sa spunem acelasi lucru si despre saltelele de pat. In cazul acestora, riscul de a se pata si de a se deteriora in timp este mai mare daca nu sunt acoperite si protejate cu niste huse de pat cu elastic. Daca nu ai incercat inca un astfel de model, nu ezita sa descoperi gama cu produse de la Patone!

Care sunt avantajele folosirii unei huse de pat cu elastic?

Gama de huse de pat cu elastic ofera o serie de avantaje odata ce incepi sa le folosesti. Pe langa faptul ca te vor ajuta sa prelungesti semnficativ durata de utilizare a saltei, acestea iti vor asigura si confortul necesar in timpul somnului, dar si prospetime indelungata a patului. Mai jos iti vom prezenta care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le cunosti inainte de a-ti achizitiona niste huse de pat cu elastic pentru dormitoarele din casa ta!

  1. Protectie indelungata impotriva petelor – In momentul in care pete patrund in textura saltelei, aceasta isi pierde semnificativ din calitatea initiala. In plus, familiile cu copii mici stiu cat de usor se pot intampla accidente nedorite. Transpiratia sau micul dejun luat in pat sunt cele mai frecvente intamplari care pot duce la aparitia petelor in locul de dormit;
  2. Protectie impotriva microorganismelor alergene si a prafului – Persoanele cu o piele sensibila si care sunt alergice la praf sau acarieni sunt cele mai afectate din acest punct de vedere, in special noaptea, in timpul somnului. Toate cele mentionate anterior se depun in interiorul saltelei si afecteaza semnificativ calitatea saltelei, dar si sanatatea celui care doarme intr-un astfel de mediu;
  3. Seturile de huse de pat cu elastic prelungesc viata saltelei – Durata medie de viata a unei saltele este de aproximativ 5 si 10 ani, dar oferindu-i o protectie constanta prin intermediul unor huse de pat cu elastic, te vei putea bucura de aceeasi calitate pentru o perioada mai lunga de timp. Acestea vor reduce impactul utilizarii si te vei bucura de un mediu curat si igienic.

huse de pat cu elastic

Bucura-te de confort maxim in fiecare noapte si alege sa folosesti cele mai calitative produse pentru dormitor. Intretinerea este extrem de usoara, mai ales ca acestea sunt confectionate din bumbac 100%, fiind compatibile cu toate tipurile de saltea.