Modelul Sportivo cu Isofixeste unul din putinele scaune auto cu pozitii de inclinare a spatarului si sistem isofix. coletto sportivo isofix Scaunele Sportivo de la Coletto sunt create special pentru siguranta in trafic si fiabilitate. Durabile in timp , scaunele auto Sportivo sunt destinate copiilor incepand de la 9 kg ( aproximativ 9 luni ) si pana la 12 ani ( 36 kg ).

scaune auto copii

Scaunul Sportivo se intrebuinteaza in 2 etape. Cu pernutele reducatoare, pana la varsta de 4 anisori ai copilului si fara pernute dupa 4 ani si pana la 12 ani. Este o modalitate usoara de a folosi un produs timp indelungat, astfel incat copilul se va obisnui atat de bine cu scaunul si-l va prefera oriunde si oricand veti calatorii cu autoturismul. Scaunul Sportivo de la Coletto este printre singurele scaune auto de pe piata daca nu chiar singurul care este dotat cu isofix si are si posibilitatea de inclinare a spatarului. La varse mici ale copilului, acesta va adormi la drum lung de aceea este de preferat ca pozitia in scaunul auto sa fie cat mai lejera. De aceea modelul Sportivo de la Coletto are 4 pozitii de inclinare a spatarului si permite micutului sa stea relaxat in timp ce calatoreste cu masina. A se inclina spatarul unui scaun auto nu inseamna a se aduce scaunul aproape de oriontala cum gresit este inteles de cei mai multi dintre parinti. Practic niciun scaun auto de pe piata nu se inclina atat de aproape de pozitia orizontala. Astfel bancheta masinii va ajuta oricul sa pastrati o pozitie mai inclinata a scaunului acesta mulandu-se perfect pe inclinarea banchetei. Sistemul cu isofix, confera o prindere sigura si stabila, pozitia de fixare fiind ferma pe bancheta masinii… Inclinarea mai are patru trepte prin care copilul este adus in pozitia usor aplecata pe spate si cu piciorusele mai sus decat sezutul. Acea pozitie este indicata si pentru relaxare sau somn in timpul mersului cu masina. Centurile scaunului Sportivo de la Coletto sunt cu prindere in 5 puncte, pentru o mai buna siguranta a copilului.

CaracteristiciScaun auto SPORTIVO cu ISOFIX:

Centurile au sistem de prindere in 5 puncte. Spatarul prezinta 4 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn. Dotat cu tetiera reglabila pe inaltime avand 5 pozitii. Prezinta centuri reglabile pe inaltime. Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta in ISOFIX-ul masinii.Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX dispune si de centura de ancorare superioara (Top Tether). Design modern si sportiv. Partea de sezut a fotoliului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra. Scaunul auto SPORTIVO are partea laterala armata care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale. Sistem de protectie laterala in caz de impact (SPS). Spatarul este prevazut si cu un reductor pentru cap, utilizabil in prima etapa a folosirii scaunului. Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire. Tapiterie detasabila si usor de spalat.  Mai multe detalii despre Scaune auto isofix gasiti pe www.coletto.com.ro

Utilizare Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX:

•Grupa 1 (9 – 18kg, de la 1 an pana la aproximativ 4 ani): instalati scaunul auto in ISOFIX ul masinii dar si cu centura de siguranta a autovehiculului, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a fotoliului.

•Grupa 2-3 (15 – 36kg, de la 4 ani pana la aproximativ 12 ani): incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale fotoliului. Se foloseste doar centura autovehiculului.

Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04. Garantie: 24 luni. Important: se recomanda pozitionarea scaunului cu fata la directia de mers. Scaunul auto a fost supus testelor de siguranta de catre compania TNO Automotive, din Olanda