tablouri-onlinearts

Multi dintre noi ne-am dori sa avem venituri care sa ne permita realizarea unor achizitii pe masura si in zona artelor vizuale; astfel am reusi sa intram in galeriile preferate, atat din orasele noastre, cat si din marile capitale europene si sa cumparam picturile care ne atrag.  Din pacate insa, acest lucru nu se va intampla prea curand, pentru mare parte din noi. In schimb, avem avem un alt lucru de incredere, pe care ne putem baza – e si mult mai accesibil, chiar si din punct de vedere financiar: internetul. Achizitia de lucrari de arta de pe internet s-a imbunatatit constant in ultimii cinci ani, chiar si in tara noastra. Astfel, mediul online ofera astazi o gama extrem de variata de lucrari de pictura ce pot fi cumparate, prin doar cateva click-uri. Sa privim mai indeaproape aceste lucruri, spre a le intelege cum functioneaza. www.onlinearts.ro e locul ideal in care sa incepi aceste cautari – aceste tablouri sunt impartite in variate categorii, in functie de tematica si tehnica de realizare.

Pentru a intelege mai bine acest proces de cumparare/vanzare, e necesar sa privim mai indeaproape modul in care este creata aceasta interactiune intre sistem si utilizator. Platforma online special conceputa acestor picturi difera de un site de anunturi simple ori de un magazin online. Aici nu va exista un anumit cos de cumparaturi in care sa se adauge produsele si nici posibilitatea de plata direct pe site. Ci mai degraba, e o modalitate de a intermedia, de a facilita aceste tranzactii, intre iubitorul de arta si pictor. Privind mai indeaproape acest mod de lucru observam urmatoarele etape:

– artistul isi creaza un cont pe site, completeaza cateva date despre el si apoi incepe postarea de lucruri de arta. Acestea trebuie sa contina o descriere tehnica (referitoare la modul de realizare folosit, la dimensiuni), un titlu si un pret; elemente minim necesare pentru acest proces, de altfel. Ele for fi inserate in functie de criteriile alese intr-o categorie corespunzatoare, in site  – se va tine cont asadar, in mod automat, de subiectul lucrarii, de tehnica utilizata (de la acuarela, la carbune, colaj, tempera, ulei, etc), de cromatica si tip (sau categorie) – de la abstract, la erotic, natura statica, oameni, interior, religie, dragoste, icoane, arta murala si asa mai departe.

– vizitatorul ce ajunge apoi pe Online Arts, in cautarea unei picturi (poate pentru sine ori poate ca si cadou); va avea prilejul ca navigheze, atat timp cat va considera necesar, intre tablourile afisate pe prima pagina sau in restul categoriilor. Imaginile atasate ofertelor vor putea fi deschise cu usurinta, pentru a le observa mai in detaliu. Daca utilizatorul va gasi un artist ale carui lucrari ori stil sa se potriveasca gusturilor sale, pentru o navigare mai usoara si mai eficienta, va putea folosi butonul de Artisti – astfel va avea acces la o clasificare si o sortare extrem de utila,  care prezinta acesti pictori, alaturi de numarul intreg de lucrari realizate.

Pentru un acces cat mai usor la tablouri de exceptie, descopera  chiar acum oferta incredibil de variata, prin gama de tablouri a Online ARTS!