Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a laboratoarelor de analize din Romania, www.Laborator-Analize.com.

Laborator-Analize.com este un site national realizat in scopul de a promova laboratoarele de analize din Romania si de a facilita contactul dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Astfel, portalul nostru ofera ajutor atat laboratoarele partener cat si potentialilor clienti. Oferim gazduire unui singur laborator de analize pe oras deoarece dorim sa promovam cel mai bun laborator din zona respectiva. Credem in profesionalism si dedicare pentru sanatate.

Pentru persoanele care cauta raspunsuri la intrebarile legate de sanatatea lor, portalul nostru este un real ajutor. Pe langa laboratoarele de analize, pe Laborator-Analize.com se afla si un suport online care inmagazineaza informatii utile, blogul cu articole de specialitate si videoclipuri sugestive in care dorim sa oferim diverse sfaturi si sugestii cu privire la sanatatea personala precum si diverse tipuri de analize. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Laborator-Analize.com , pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului laborator.

Venim in intampinarea laboratoarelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile laboratoarelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toat perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea laboratoarelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul Laborator-Analize.com, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul Laborator-Analize.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Laboratoarele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele Laborator-Analize.com pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate laboratoarele din Romania.

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www.Laborator-Analize.com sa aduca un plus de valoare laboratoarelor de analize din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.