Compania Odin Media anunta aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor veterinare din Romania, www.Veterinarul.com.

Veterinarul.com este un portal la nivel national care isi propune sa vina in ajutorul cabinetelor si clinicilor veterinare din Romania oferind  o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.  Portalul are ca scop facilitarea conexiunii  dintre cabinetele care ofera servicii veterinare si proprietarii de animale din Romania. Mijlocim contactul  cu cate un cabinet veterinar din majoritatea oraselor unde profesează medici veterinari dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si in grija pentru animale.

Pentru iubitorii de animale Veterinarul.com reprezinta un real ajutor. In afara de cabinete veterinare pe portalul nostru se gasesc  anunturi, plus un suport online care concentreaza informatii utile, articole de specialitate menite sa vina in ajutorul proprietarilor de animale.

Venim in intampinarea cabinetelor veterinare prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, terapie si preturi practicate, precum si o galerie de imagini sugestive. Pentru a facilita contactul intre cabinet si potenatialii clienti, pozitionam cabinetul veterinar pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact locatia acestuia.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele cabinetelor veterinare, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru cabinetul dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Cabinetele veterinare care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, Odin Media isi propune ca, prin portalul www.Veterinarul.com,  sa aduca un plus de valoare cabinetelor veterinare din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti un cabinet stomatologic si doriti sa colaborati cu Veterinarul.com, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@veterinarul.com
telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750