Cu siguranţă ştim că un web site trebuie să fie plăcut din punct de vedere vizual, însă mulţi ignoră faptul că e la fel de important ca acesta să aibă o structură logică şi să prezinte utilitate. Chiar înainte de a alege un server sau scrie prima linie de HTML(5), este extrem de important să aveți o imagine clară asupra modului în care doriți ca site-ul să arate și să funcţioneze! Acest lucru este important atât pentru experiența vizitatorilor cât și pentru SEO, Google luând în considerare structura şi conținutul, atunci când evaluează un site.
Dar care ar fi recomandarea pentru demararea pasului start in Creare Site si Promovare Website?
Ca afacera dvs sa aiba succes si sa inceapa cu dreptul apelati la experti ce fac webdesign si optimizare SEO relevanta pentru site-ul dvs.
Echipa ce presteaza servicii web au metodele de strategiile de demarare a unui astfel de proiect,asa ca investitia dvs sa nu fie de prisos si sa incepeti cu un esec online.
Ce ar trebui stabilit ca puncte de start generale cu prestatorul de Servicii web -web designer-ul si respectiv expertul SEO(persoana ce va va promova in mediul online):
-denumirea site-ului
-consultanta in gazduire(host) a viitorului site
-stabilire a 2 nuante de culori ce se vor regasi pe site(nu prea multe pentru a nu fi un amalgan de culori)
-cate pagini ati dori pentru site
-structura principala a site-ului
-creare logo
-optimizarea cat mai relevanta a meta-tag-ului(optimizarea SEO onpage)
-strategii de promovare organica (promovare naturala)
-campanii Link Building relevante(pe aceeasi nisa cu site-ul dvs)
-campanii de postare in anunturi online
Multiple solutii web se gasesc la Servicii web