ad1

“F-Secure Step by Step”, Bucuresti 2014

Zi de zi ne dorim sa avem mai mult timp pentru noi. Stresul si programul de lucru prelungit fac parte din rutina noastra zilnica. Tocmai de aceea, F-Secure Romania promoveaza si sustine un stil de viata sanatos in mediul business unde timpul este atat de pretios, in special in domeniul IT.

“F-Secure Step by Step” este un eveniment sportiv, organizat de catre F-Secure Romania, ce va avea loc in parcul Tineretului. Acesta se va desfasura in data de 30 mai 2014 intre orele 8:30-11:30. Sunt asteptati in jur de 200 de participanti, ce lucreaza in medii corporate, exclusiv domeniul IT. Cei ce doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul www.f-secure.ro/cros, completand formularul de inscriere si citind regulamentul evenimentului.

Fiecare participant va primi din partea F-Secure cate un tricou personalizat. Pe lungimea traseului vor fi regasite puncte de prim ajutor, precum si apa potabila ce va fi oferita participantilor.

Asadar, daca esti un manager IT, analist IT, director IT, inginer de sistem, administrator IT, sau ai o orice alta functie ce tine de acest domeniu, te asteptam in data de 30 mai 2014 in parcul Tineretului sa ne bucuram impreuna de vremea buna facand putina miscare. Cursa va incepe de la intrarea Sincai, pe o lungime de 3,5 km si tot acolo se va incheia. Se vor oferi si premii celor mai “harnici” alergatori.

Infodesign Group este prezenta pe piata din Romania din 1996 si pe piata internationala din 2003, acumuland o larga experienta in domeniile outsorcing IT, software development, webdesign, marketing si financiar&administrativ. F-Secure este distribuit in Romania prin Infodesign Group. Inovatiile noastre tehnologice ca raspuns la amenintarile de securitate in permanenta dezvoltare au atras atat premii internationale cat si recunoastere in interiorul industriei de profil.

Prioritatea noastra este sa va oferim cea mai buna si puternica securitate, precum si cele mai bune servicii de intretinere ale retelei dumneavoastre IT in scopul de a va economisi timpul si banii.Reteaua de distributie numara peste 200 de distribuitori si reselleri pentru zona IT –  in Romania, Bulgaria si Republica Moldova.