Utilizarea de automatizari de porti este o metoda larg acceptata pentru a asigura siguranta proprietatii dumneavoastra. Odata instalate aceste automatizari de porti va creste comfortul si siguranta dumneavoastra. Deasemenea vor adauga si valoare proprietatii. Prin urmare, casele în care sunt instalate aceste automatizari de porti pot fi vândute foarte ușor. Deasemenea automatizarile de porti sunt perfecte pentru casele in care exista anmiale de companie sau copii pentru ca ei nu vor putea sa se aventureze in afara incintei. Automatizarile de porti reduc sansele de neglijenta umana.

Cum poti face automatizarea portii tale ?

Un sistem normal de automatizari de porti este format din doi operatori , care sunt controlati de emițătoare radio și de o conexiune la interfon . Atunci când sosește un membru al casei , el va introduce un cod numeric pentru acces în incinta și porțile în cele din urmă se vor închide după o perioadă determinată de timp . Când vine un străin, el / ea va folosi conexiunea interfon pentru a obține autorizația de a intra în sediul . Sau un membru al casei poate deschide automatizarea porti

Este automatizarea unei porți existente posibila?

Da! Exista posibilitatea sa umple fisuri sau urme de lovituri sau deformare structurale pe porti cu usurinte. Ai doar nevoie de spatiu pentru a potrivii noile componente pentru a asigura functionarea automatizari de porti.

Cel mai bun material pentru Poarta automatizata

Din lemn , fier forjat si aluminiu. Fier forjat arata destul de elegant și este la fel de potrivit pentru ambele tipuri de porti – batante si culisante. Porti din fier forjat necesită mai puțină întreținere.

Timpul de deschidere/ inchidere

Presetarea timpului de deschidere si inchidere poate varia in functie de diferiti parametrii cum ar fi spatiu intre poarta si proprietate. Timpul de deschidere normal este intre 15-20 secunde.

 Atutech este importator de solutii automatizari porti si sisteme de securitate.