Deci, tu ești unicul proprietar al unui magazin de vânzare cu amănuntul și după ceva cautare pe internet ati ajuns la concluzia ca cumpararea unui sistem de supraveghere cu 8 camere care poate fi extins pana la 16 camere este perfect pentru dumneavoastra. Un astfel de sistem are nevoie de un DVR 16 canale standalaone, cu harddisk mare peste 1TB pentru mai mult de 10 zile de inregistrare, 2gb de ram si cea  mai buna placa video. Veti fi pregatit sa prindeti orice infractor pe proprietatea dumneavoastra.

Dupa cumparare in prima saptamana accesati Dvr 16 canale si va uitati la mai multe ore de inregistrare stocata decat se joaca un copil pe playstation. Urmatoarea luna mai putin, iar mai apoi aproape deloc. Chiar daca esti un mic comerciant sau o detii o mare franciza trebuie sa te uiti din cand in cand peste inregistrari.

După achiziționarea unui sistem de securitate digitala, cu dvr standalone trebuie sa  urmăriți în continuare imaginile pentru a prinde infractorul sau alte, nereguli pe care nu le-ati vazut in timp real

Poate esti esti unul din acei oameni care se uita la o inregistrare doar cand au un sentiment ca cineva a produs o infractiune. Dar sa folosesti sistemul DVR 16 canale bazandu-te doar pe banuieli este o risipa de bani

Știu , pentru revizuirea imaginilor inregistrate este nevoie de mai mult timp decat dispui, chiar daca te uiti accelerand inregistrarea  în a doua zi .

Camere de securitate vizibile vor descuraja unii oameni sa fure , dar unui hoț profesionist nu ii va pasa de camere . Ei vor testa sistemul dvs. pentru a vedea dacă te uiți de fapt peste inregistrari .

Iată câteva sfaturi simple pentru a vă revizuirea imaginile în mod regulat :

Faceti-va un program pentru revizuirea inregistrarilor. Nu trebuie sa le revizuiti pe toate deodata dar e mai bine decat deloc. Chiar daca petreti doar jumatate de ora pe zi –  e mai bine decât deloc.

Uita-te mai mult la imaginile din locurile predispuse la probleme  .

Configurati o conexiune la distanță și lăsați copiii dumneavoastra  să se joace detectivul . Sistemele DVR 16 canale permit vizualizarea de la distanta si copii ar putea gasi foarte distractiv acest lucru. Chiar si un copil de 8 ani poate sa spuna daca cineva a pus ceva in buzunar fara sa pateasca

Lasati un angajat de incredere sa se uite peste inregistrari. Daca aveti un dvr 16 canale pot sa fie destul de multe ore de inregistrare asa ca un angajat de inredere poate fi de ajutor.

Achiziționarea unui sistem de supraveghere bazat pe un DVR 16 canale de la ATUtech  nu vor elimina toate infractiuniile daca nu revizualizati inregistrarile . Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să gasiti o solutie mai buna de revizuire potrivita situatiei dumneavoastra.