Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a saloanelor de tatuaje din Romania, www.salontatuaje.ro .

SalonTatuaje.ro este un site national realizat in scopul de a promova saloanele de tatuaje din Romania si de a facilita contactul dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Astfel, portalul nostru ofera ajutor atat salonului partener cat si potentialilor clienti. Oferim gazduire unui singur salon de tatuaj pe oras deoarece dorim sa promovam cel mai bun salon din zona respectiva. Credem in profesionalism si dedicare.

Pentru persoanele care cauta raspunsuri si idei pentru tatuaje, portalul nostru este un real ajutor. Pe langa saloanele de tatuaje, pe SalonTatuaje.ro se afla si un suport online care inmagazineaza informatii utile, blogul cu articole de specialitate si videoclipuri sugestive in care dorim sa oferim diverse sfaturi si sugestii cu privire la realizarea de tatuaje. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe SalonTatuaje.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

Venim in intampinarea saloanelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile saloanelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toat perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul SalonTatuaje.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul SalonTatuaje.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Saloanele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele SalonTatuaje.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate cabinetele din Romania.

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www.SalonTatuaje.ro sa aduca un plus de valoare saloanelor de tatuaje din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.